Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

KENWOOD KVC 3170.S

4,9 9 értékelés
132 290 Ft

KENWOOD KVC 3170.S

Többfunkciós asszisztens a konyhában

A KVC 3170.S konyhai robotot arra tervezték, hogy megkönnyítse a hétköznapi főzést, és segítsen ízletes ételeket készíteni az egész család számára. Az elegáns fémszerkezetnek és az erőteljes 1000 W-os motornak gyerekjáték minden konyhai teendő, és évekig szolgál majd.


A KENWOOD KVC 3170.S legfontosabb jellemzői

  • Fém kivitel
  • 4,6 literes rozsdamentes acél tál
  • Teljesítmény: 1000 W
  • 6 sebességfokozat
  • Lassan emelkedő sebesség
  • Impulzus funkció
  • Az alkatrészek mosogatógépben moshatók
  • Húsdaráló és mixer
  • Sokféle tartozék

Precíz sebességszabályozás

A rozsdamentes edény kapacitása 4,6 l, így a robotgép egy nagyobb család mindennapi sütés-főzési feladataival is megbirkózik. Hat fokozattal rendelkezik, és a sebességet fokozatosan növeli, így nem kell aggódnod, hogy kifröccsen a tartály tartalma. Impulzusfunkcióval azonban egyből a lehető legnagyobb sebességre kapcsol, ami különösképpen a mixer feltét használatánál jön jól.


Minőségi kellékek minden feladathoz

A csomag tartalmaz három különleges tartozékot, amelyek könnyen ellátják a különböző feladatokat. A K-keverővel - amely eléri a tál minden részét - egyszerűen elkészíthető a könnyebb tészta. Egy speciális nagyméretű habverő karral tökéletes piskótatésztákat és tojásfehérje habot készíthetünk. A spirálhorog pedig ideális a kenyértészta dagasztásához. 


Tökéletesen darált hús

A Kenwood KVC 3170.S csomag tartalmaz egy fém húsdarálót, melyhez 3 féle méretű daráló feltét tartozik: finom, normál és durva. Nem csak húsfeldolgozásra alkalmas, hanem zöldségekhez is, mártások, gulyásalap vagy püré elkészítéséhez.


ThermoResist mixer

Az 1,6 literes ThermoResist üveg turmix tartós boroszilikát üvegből készült, amely ellenáll a hősokknak, így gond nélkül összeturmixolhatjuk a forró levest vagy jeget zúzhatunk vele. A Blend-X speciális kések minden feladatot teljesítenek, legyen szó jégről, diófélékről vagy smoothie-ról.


Több mint 20 opcionális kiegészítő

Akár 20 további - a robotgéppel használható - feltét vásárolható hozzá, hogy egy első osztályú, többfunkciós konyhai segítőnk legyen. Válassz a gyümölcscentrifuga, aprító és kockázó feltét, a tésztagép vagy fagylaltgép közül.


Csomag tartalma

  • Dagasztóhorog
  • Habverő
  • K-keverő
  • ThermoResist üveg turmix
  • Fém húsdaráló három féle tárcsával

Paraméterek

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Tartozékok

Tartozékok Dagasztószár, Feltét habveréshez, Turmix feltét, Húsdaráló, Habverő kar
Keverőtál űrtartalma 4,6 l

Tulajdonságok

Teljesítmény 1 000 W
Keverés típusa Bolygóműves
Funkciók Habverés, Keverés, Dagasztás, Őrlés, Keverés
Tulajdonságok PULSE (Turbo) gomb, Teljes fordulatszám szabályozás, Teljesen fém ház
Kábel hosszúsága 1 m

Anyag

Keverőtál anyaga Rozsdamentes acél
Burkolat anyaga Rozsdamentes acél
Belső áttétel anyaga Fém

Méret & súly

Mélység 37,4 cm
Szélesség 17,1 cm
Magasság 30 cm
Tömeg 7,3 kg

Szín

Szín Ezüst
Kód:  KEKR009
Jótállás: 21 hónap
Termékszám:  KVC3170S
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10