Oldal frissítése

Kenwood KHC29.H0WH KM Prospero

61 690 Ft

Kenwood KHC29.H0WH KM Prospero

Szerezz magadnak örömöt az új Kenwood KHC29.H0WH KM Prospero konyhai robotgéppel. 1000 W-os motorja van, amely képes gyorsan és tökéletesen, megbízható teljesítménnyel feldolgozni még a legigényesebb alapanyagokat is. Bolygómozgásának hála, melynek során a robotfej és a keverőfej az alapanyagok keverése közben egymással ellentétes irányban mozog, az egyes összetevők tökéletes keveréke biztosítva van. A konyhai robotgép, az egyszerű és hatékony tésztafeldolgozás érdekében rendelkezik egy minőséges rozsdamentes acél tállal, melynek űrtartalma 4,3 l, amely megfelelő minden többszemélyes háztartás számára. Olyan lényeges tulajdonságai vannak, mint PULSE (Turbo) gomb, teljes fordulatszám szabályozás és lengőkar. A tartós KENWOOD konyhai robotgép megjelenését fehér szín emeli ki.

Konyhai robotgép Kenwood KHC29.H0WH KM Prospero ...
Konyhai robotgép Kenwood KHC29.H0WH KM Prospero ...

Kenwood KHC29.H0WH KM Prospero konyhai robotgép legfontosabb tulajdonságai

  • A tartós KENWOOD konyhai robotgép nagyszerű segítőtársunk lesz a sütés-főzés során
  • 1000 W teljesítményű motorral szerelték
  • A bolygómozgás ideális az alapos keveréshez
  • Praktikus rozsdamentes acél keverőtál 4,3 l térfogattal
  • Terméksorozat: Kenwood Prospero
  • Olyan funkciókkal rendelkezik, mint habverés, keverés, dagasztás és keverés
  • A lengőkarnak köszönhetően nagyon egyszerűen tudjuk cserélni a különböző tartozékokat, és nem mellesleg kivételes kényelmet is biztosít használat során
  • Sokkal alaposabban és gyorsabban tudjuk összedolgozni az alapanyagokat a pulzáló funkciónak köszönhetően
  • A megfelelő munkatempó könnyedén beállítható a folyamatos sebességszabályozásnak köszönhetően
  • Fehér szín hangsúlyozza ki nagyszerű megjelenését

A remek Kenwood KHC29.H0WH KM Prospero konyhai robotgép funkciói

A tartós KENWOOD konyhai robotgép segítségével a sütés-főzés mesterévé válhatsz. Könnyedén felverhetjük vele a tojást, a tojásfehérjét, a tejszínhabot vagy a habot. Könnyedén készíthetünk vele önteteket, krémeket vagy töltelékeket. Nagyszerűen előkészíti a különféle tésztákat, gondoskodva arról, hogy azok kellően könnyűen és levegősek legyenek. Hála a dagasztó funkciónak, a nehéz tészták elkészítése még sosem volt ilyen egyszerű. Bármikor előállíthatjuk a kedvenc kenyér, pizza vagy desszert tésztánkat. Hasznos tulajdonságai közé tartozik a mixer funkció. Gond nélkül darál dióféléket és jeget, emellett készíthetünk vele ízletes leveseket, egészséges, tápanyagokban gazdag turmixokat vagy akár zabkását. Így könnyen elérhetjük a remek és minőségi ízeket.

Próbáld ki a remek KENWOOD konyhai robotgép extra funkcióit

Ezen Kenwood KHC29.H0WH KM Prospero konyhai robotgép egyaránt a hideg és meleg ételek készítése során is nagy segítség. Hála a lengőkarnak, a különféle tartozékokat rendkívül egyszerűen tudjuk cserélni a robotgépen. Automatikusan felemelkedik, hogy könnyen el tudjuk végezni a beállításokat, csak egy gombot kell megnyomnunk hozzá. Pulzáló funkcióval is rendelkezik, amely lehetővé teszi az alapanyagok alaposabb és gyorsabb összedolgozását. A megfelelő munkatempó könnyedén beállítható a folyamatos sebességszabályozásnak köszönhetően. Az ügyes KENWOOD Konyhai robotgép használatával a sütés-főzés minden pillanatát élvezni fogjuk.

A strapabíró KENWOOD konyhai robotgép tartozékai

Olyan tartozékokkal rendelkezik, mint dagasztószár, átlátszó tálfedő, feltét habveréshez, ballon habverő, turmix feltét, citrom/gyümölcs prés és food processor 3 szeletelő korong. A tartozékok széles választékának köszönhetően ezen Kenwood KHC29.H0WH KM Prospero konyhai robotgép többféle eszköz munkáját végzi el, ezzel rengeteg időt, pénzt és helyet tudunk megtakarítani.

Burkolat anyaga:

műanyag

Belső áttétel anyaga:

fém

Méretei:

24 × 25 cm (Ma×Szé)

Súlya:

4,5 kg

Paraméterek

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Tartozékok

Tartozékok Dagasztószár, Átlátszó tálfedő, Feltét habveréshez, Ballon habverő, Turmix feltét, Citrom/gyümölcs prés, Food processor
Keverőtál űrtartalma 4,3 l

Tulajdonságok

Teljesítmény 1 000 W
Keverés típusa Bolygóműves
Funkciók Habverés, Keverés, Dagasztás, Keverés
Tulajdonságok PULSE (Turbo) gomb, Teljes fordulatszám szabályozás, Lengőkar

Anyag

Keverőtál anyaga Rozsdamentes acél
Burkolat anyaga Műanyag
Belső áttétel anyaga Fém

Méret & súly

Szélesség 25 cm
Magasság 24 cm
Tömeg 4,5 kg

Szín

Szín Fehér
Kód:  KENKR402
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  KHC29.H0WH
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10