Oldal frissítése

Kenu Groovies Blue

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Kenu Groovies Blue

Ezek a kék Kenu Groovies fejhallgatók elsősorban a gyerekek számára ajánlottak. Mindenféle zaj és egyéb hiba mentes prémium hangzással rendelkeznek. Teljes mértékben biztonságosak, legfőképp a hangerőszabályozó technológiának köszönhetően, amely a gyerekek hallása érdekében lekorlátozza a hangerőt a maximális 85 dB-re. Hipoallergén anyagból készültek, és akreditált laboratóriumokban lettek tesztelve a maximális biztonság elérése végett. A hang, amellyel ezen fejhallgató szolgálni tud, tökéletesen tiszta, a fejhallgató kényelmes és ergonomikus. 

A Kenu Groovies Blue fejhallgató főbb jellemzői:

  • Fejhallgató gyerekek számára
  • Strapabíró felépítés
  • Prémium hangzás
  • Könnyű anyag
  • 85 dB mximális hangerő a gyerekek hallásának a védelme érdekében
  • Csatlakoztatható a többi modellhez

Speciális SHARELINK funkció

Hála a speciális SHARELINK AUDIO SHARING funkciónak, ahogy a neve is elárulja, a fejhallgatók összeköthetők, ezáltal a felhasználók ugyanazt a zenét hallgathatják ugyanarról a kimenetről. A csatlakoztatás egyszerű, elég csupán bedugni az AUX kábelt. Ez kiválóan felhasználható például kisgyerekek esetén, mondjuk egy-egy hosszú utazás soráni autóban történő filmezés alkalmával.

A fejhallgató színe:
kék

 

Paraméterek

Szín

Szín Kék
Kód:  SP050b44
Termékszám:  GV1-BL-NA

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15