Oldal frissítése

Ken Dualtrip Ultra-Fast

4,7 3 értékelés
Kiegészítők a termékhez

Ken Dualtrip Ultra-Fast

Két USB csatlakozóval felszerelt ultra-gyors autós töltő, amelyet okostelefonok, táblagépek, és egyéb eszközök töltésére használhatsz. Az eszköz tökéletes kiegészítő azok számára, akik sokat utaznak, többek között üzleti utakra, vagy nyaralásokra. Töltéshez akár 2 USB kábelt is használhatsz (a csomag nem tartalmazza).

Legfontosabb jellemzők

  • Ultragyors töltés túlmelegedés nélkül
  • Két USB csatlakozó egyszerre két készülék töltéséhez
  • Alkalmas okostelefonok, tabletek, vezeték nélküli hangszórók, stb. töltésére
  • Kompakt méret, súlya mindössze 79 g

Gyors töltés

A Ken Dualtrip Ultra-Fast egy diszkrét eszköz, amely könnyen és gyorsan feltölt bármilyen okostelefont vagy tabletet. Nem melegedik fel, hosszú használat után is hűvös marad. Két, egymás melletti USB 2.0 csatlakozóval rendelkezik, amelyek feszültsége egyenként 2.4A, együtt 4.8A, 24 W teljesítménnyel. Így elektronikai eszközeid a lehető leggyorsabban kerülnek feltöltésre.

Fizikai adatok:
Méretek (szélesség × magasság × mélység): 10,5 x 2,6 x 12,8 mm
Súly: 79 g

Kód:  KENU0D62b
Termékszám:  DT1-KK-NA

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15