Oldal frissítése

Kenu Airframe White

4,6 5 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Kenu Airframe White

 

A Kenu Airframe kompatibilis rengeteg mobiltelefonnal. Ez a telefontartó, amely rögzíthető bármilyen szellőzőrácsba bármilyen berendezést képes rögzíteni 5” kijelző méretig. Egy nagyon jó megoldásról van ennek köszönhetően szó. A középső szellőzőnyíláson való elhelyezésnek köszönhetően nem akadályozza a kilátást, de ennek ellenére mindig a szemmel egy szintben van. Azoknak is alkalmas ez a rögzítő, akik gyakran használnak GPS navigációt és handsfree hívásokat.

A telefont elég elhelyezni a rögzítők között, amelyek rúgóval vannak biztosítva. Ha a telefont tokban vagy nagy kapacitású akkumulátorral használod, akkor ebben az esetben is problémamentesen használhatod a rögzítőt. A beszereléshez semmilyen ragasztót, mágnest vagy más speciális anyagot nem kell használnod. A szabadalmaztatott konstrukció forgó kapcsot használ, amelyet bármilyen szellőzőnyílásban rögzíteni tudsz, akár horizontálisan, vertikálisan és ferdén.

Tegyél bármilyen kártyát a pénztárcádból a forgatható kapocsba, így a telefontartót praktikus állvánnyá alakíthatod. Ideális megoldás filmek nézéséhez és játékokhoz. Természetesen a könnyű csatlakozó és nyomógomb elérés az eszköz fő tulajdonságai közé tartoznak.

Kiemelt jellemzői

  • Egyszerű, mégis hatékony telefontartó
  • Minden autóban megtalálható szellőzőrácsba illeszthető
  • Maximum 12,7 cm (5 ") kijelző átlóval rendelkező mobilokhoz
  • Hozzáférés minden kezelőegységhez
  • Lehetőség van rögzíteni horizontális és vertikális helyzetbe is
  • Egyszerű szerelés

Műszaki adatok:
 
Alkalmas:
Maximum 5" kijelző átmérőjű telefonokhoz
Anyaga:
ABS, TPE, rozsdamentes acél és cink-ötvözet
Méretek:
67,5 x 45 x 24 mm
Tömeg:
23 g

Kód:  KENU0D4
Termékszám:  AF1-WH-AP

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05