Oldal frissítése

Kensington iMac 27" kétoldali, levehető

73 490 Ft

Kensington iMac 27" kétoldali, levehető

A minőségi KENSINGTON monitorszűrő megbízhatóan védi az érzékeny adatokat a készülék képernyőjén. A biztonságos 16:9 oldalarányú 27,01" Apple monitorszűrő monitorhoz ideális , különösen akkor, ha az irodában vagy nyilvános helyen dolgozol vagy más módon használod a készüléket. A fényes oldal további tükröződéseket tesz lehetővé a képernyőn oldalszögből nézve, hogy még több magánszférát biztosítson. A kétirányú szűrő megakadályozza, hogy mások mindkét oldalról vizsgálják az adatokat. A formatervezett KENSINGTON monitorszűrő megvédi a képernyőt az ujjlenyomatoktól, a zsírtól, a porszemcséktől és a kisebb karcolásoktól is.

Monitorszűrő Kensington iMac 27
Monitorszűrő Kensington iMac 27

Az elegáns Kensington iMac 27" kétoldali, levehető monitorszűrő lényeges jellemzői

  • A dizájnos KENSINGTON monitorszűrő betekintésvédelemmel biztosítja az adatok védelmét és megakadályozza, hogy a kíváncsi szemek betekintsenek személyes adatokba
  • Különösen alkalmas 16:9 oldalarányú 27,01" Apple monitorhoz
  • A fényes oldalsó tükrök további fényvisszaverődéseket eredményeznek, hogy növeljék az adatvédelmi hatást
  • Megbízhatóan védi a kijelzőn lévő adatokat mindkét oldalról
  • Könnyen rögzíthető a kijelzőkerethez a kényelmes felcsúsztatható mechanizmus segítségével

A monitorszűrő telepítése gyorsan befejeződik

A monitorszűrő telepítése egyszerű és intuitív. A szűrő használata előtt javasoljuk, hogy gondosan távolítsd el a porszemcséket, ujjlenyomatokat és egyéb szennyeződéseket a képernyő felületéről. A praktikus felcsúsztatható mechanizmusnak köszönhetően könnyen rögzíthető a kijelzőkerethez és szükség esetén könnyen ismét eltávolítható. Ez nagyfokú rugalmasságot biztosít, és lehetővé teszi, hogy több képernyőn is felváltva használhasd.

Monitorszűrő Kensington iMac 27

Paraméterek

Típus

Típus Privát

Alkalmas

Készülék típusa Monitorhoz
Kijelző mérete 27,01 "
Gyártó Apple
Oldalarány 16:9

Szűrő tulajdonságai

Felület Fényes
Szűrési irány Kétirányú
Használati mód Csúszó
Kód:  NX500a74
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  626391
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10