Oldal frissítése

Kenko DG közbenső gyűrű készlet Nikon AF számára

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Kenko DG közbenső gyűrű készlet Nikon AF számára

Szívesen vadászol makró fényképekre? A közbenső gyűrű készletet Nikon fényképezőgépekhez tervezték és tovább tökéletesíti a fogásaidat. Egyszerűen még a standard objektívvel is lenyűgöző makró felvételekre tehetsz szert. A közbenső gyűrűk a fényképezőgép teste és az objektív közé kerülnek és tökéletes megoldást jelentenek a makrófényképezés szerelmeseinek. Csökkentik az objektív lencséjének fókusztávolságát, tehát lehetővé teszik a klasszikus objektívvel való fényképezést a lencse optikai minőségének megőrzése mellett. A közbenső gyűrűket két vagy három gyűrű kombinálásával használhatod. A hátránya az, hogy az objektív élesítése nem fog automatikusan működni, hanem csak manuálisan. Az igazi fényképész ügyessége abban nyilvánul meg, hogy főleg manuális élesítést alkalmaz.

Legfontosabb jellemzői

  • készlet: 12 mm, 20 mm, 36 mm
  • az összes expozíciós adat átvitele
  • kompatibilis a Nikon AF objektívekkel

A készlettel nem kis mennyiségű pénzt takarítasz meg, amit azután felhasználhatsz az utazásaidhoz, új és még érdekesebb képek készítéséhez. Pénzt takarítasz meg és az objektív optikai minősége csorbítatlan marad.

A gyűrűk teljesen automatikusak és a kontaktusoknak köszönhetően minden kommunikációt átvisznek a fényképezőgép teste és az objektív között. Ezért nincs szükség semmilyen további korrekcióra. Emellett kompatibilisek minden Nikon AF bajonettel.

 
Kód:  KEK2001b
Termékszám:  EXTSETNDIGI
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10