Oldal frissítése

Kenko DG Extension Tube 25 mm Canon AF

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Kenko DG Extension Tube 25 mm Canon AF

Szeret fényképezni és imád makró fotókat készíteni? Ezzel a kiegészítővel még szebb fotókat készíthet. A 25 mm-es közbenső gyűrűt a fényképezőgép és az objektív közé kell felhelyezni, célja pedig, hogy csökkentse a nyílást a lencse és a kamera között. Kitűnő választás 1.4 vagy 1.8-es lencsékhez is, 50 mm gyújtótávolsággal. A gyűrű csak Canon objektívekkel kompatibilis.

Legfontosabb jellemzői

  • hossz: 25 mm
  • engedi az autó fókuszt
  • megtartja a kamera összes funkcióját

Az összes funkcióval működik

A gyűrűben ugyanúgy megtalálhatóak az információ továbbítására szolgáló érzékelők, ezáltal megtartva  a fényképezőgép összes automata funkcióját. Ez a motoros autó fókusszal ellátott objektívekre is igaz. A régebbi, kézi vezérlésű objektíveknél manuális fókusz módban működik. 

 
 
Kód:  KEK2101a
Termékszám:  TUBE25CDIGI
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05