Oldal frissítése

Kendamil Medi Plus Cows' Milk Allergy (400 g)

5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Kendamil Medi Plus Cows' Milk Allergy (400 g)

A(z) Kendamil által gyártott tápszer olyan összetétellel rendelkezik, mely nagyon hasonlít az anyatejéhez, illetve hozzájárul a baba egészséges fejlődéséhez. Ez az anyatej-helyettesítő tápszer már újszülött kortól adható a kisbabának. Minden olyan tápanyagot tartalmaz, ami a csecsemő megfelelő növekedéséhez szükséges. A(z) Kendamil tápszer tömege egészen 400 g. A csomagban 1 db tápszert találsz. Mindemellett, hipoallergén, tehát csökkenti az allergiás reakció kialakulásának valószínűségét.

A(z) Kendamil Medi Plus Cows' Milk Allergy (400 g) tápszer főbb paraméterei

  • Támogatja a gyermekek egészséges fejlődését
  • A(z) Kendamil által készített tápszer fajtája: kezdő
  • 0 hónapos kortól alkalmas a kisbaba táplálására
  • Hipoallergén
  • A(z) Kendamil márkájú tápszer súlya: 400 g
  • A kiszerelés 1 db tápszert tartalmaz

Összetétel

Maltodextrin, növényi olajok (magas olajsavtartalmú napraforgóolaj, kókuszolaj, repceolaj, napraforgóolaj), hidrolizált tejsavófehérje (tejből), hidrolizált kazein (tejből), fruktooligoszacharidok (FOS), kalcium-foszfát, kálium-hidroxid, emulgeálószer (citromsavészter és mono- és diglicerid), kalcium-klorid, a Schizochytrium sp. mikroalgából származó olaj, kalcium-hidroxid, kolin-klorid, L-hisztidin, Mortierella Alpina olaj, magnézium-klorid, aszkorbinsav, L-arginin, L-triptofán, inositol, taurin, nukleotidok (citidin-5'-monofoszfát, az uridin-5'-monofoszfát nátriumsója, adenozin-5'-monofoszfát, az inozin-5'-monofoszfát nátriumsója, guanozin-5'-monofoszfát nátriumsó), vas-szulfát, cink-szulfát, E-vitamin, L-karnitin, Niacin, kalcium-D-pantotenát, riboflavin, réz-szulfát, tiamin, A-vitamin, B6-vitamin, mangánszulfát, kálium-jodid, folsav, Króm-klorid, K-vitamin, nátrium-molibdát, nátrium-szelenit, biotin, D-vitamin, B12-vitamin. Az allergéneket nagybetűkkel kell jelölni. Az összetétel az élelmiszer szárított állapotára utal.

Paraméterek

XXL csomagolás

XXL balení Nem

Tulajdonságok

Tömeg 400 g
A csomagban lévő darabok száma 1 db

Tej típusa

Tej típusa Kezdő

Összetevők

Összetétel Hipoallergén

Ajánlott ettől a kortól

Ajánlott ettől a kortól 0 hónapos kortól
Kód:  BABY2828
Termékszám:  560005000837

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15