Oldal frissítése

Kendamil haladó tápszer 2, 900 g

5,0 109 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Kendamil haladó tápszer 2, 900 g

Kendamil 2 folyamatos csecsemőtáp (900 g) áll rendelkezésre ideális választás az anyatejjel vagy a szoptatással kombinálva.Kiváló minőségű és tápláló tej d ue a kiváló egyensúlyt alkalmas a gyermekek 6 és 12 hónap. A baba minden szükséges tápanyagot tartalmazza a fokozatos vagy teljes szoptatás alatt .Az egyedülálló prémium receptje a legjobbat nyújtja minden előnyével és segít a gyermek egészséges fejlődésében. A tejet teljes tejterméApproxől készítik, amely teljesebb és finomabb íz és textúra a sovány tejhez képest, jobban oldódik, és többet ízlel a gyermekekért.

A Kendamil 2 főbb jellemzői

  • Alkalmas fokozatos vagy teljes szoptatáshoz
  • Minden szükséges tápanyagot tartalmaz
  • Segíti a baba egészséges fejlődését
  • Teljes tejből készült
  • Tökéletesebb és finomabb íz és textúra
  • Támogatja a gyermek jobb alvását

Kiegyensúlyozott összetétel az egészséges növekedéshez és fejlődéshez

A Kendamil 2 babatej kiegyensúlyozott összetétele egészséges tejet, immunerősítő nukleotidokat, omega-3-at és omega-6-ot tartalmaz az egészséges növekedéshez és fejlődéshez, taurint a megfelelő agy fejlődéséhez és aktivitásához, éskalcium a megfelelő csontképződéshez . Pszemben a jobb gyermek alvásával . A termék nem tartalmaz pálmaolajat, halolajat, szóját és genetikailag módosított nyersanyagokat.
További információ:
Gyermekeknek tervezve:6 és 12 hónap között
Tartalom:
900 g
Összetétel:
A: teljes tej (213 g / 100 g), demineralizált fehérje A: por alakú tejpor (afa laktalbuminnal dúsítva), növényi olajok (napraforgó, repce, kókusz), laktóz A: tej, galakto oligoszacharidok (A: tejből) (Crypthecodinium Cohnii, Mortierella Alpina olaj), kalcium-citrát, kalcium-laktát, magnézium-klorid, nátrium-aszkorbát, kálium-klorid, kálium-hidroxid, nátrium-citrát, vas-pirofoszfát, taurin, citidin 5'-monofoszfát, nátrium, adenozin-5'-monofoszfát, izonin 5'-monofoszfát nátriumsója, guanozin-5'-monofoszfát), kolin-bitartarát, L karnitin, E, niacin, cink-szulfát, vas-ammónium-citrát, Pantoténsav, A-vitamin, tiamin, B6-vitamin, réz-szulfát, kálium-jodid, mangán-szulfát, folsav, nátrium-szelenit, riboflavin, K-vitamin, biotin, D-vitamin, B12-vitamin.
A - allergének



Paraméterek

Tulajdonságok

Tömeg 900 g
A csomagban lévő darabok száma 1 db

Tej típusa

Tej típusa Haladó

Összetevők

Összetétel Tartósítószerek és mesterséges színezékek nélkül, Szójamentes, Hozzáadott vitaminok és ásványi anyagok, Prebiotikumos, Hozzáadott cukor nélkül, Hozzáadott só nélkül, Tehéntej (tejzsír), Pálmaolaj nélkül

Ajánlott ettől a kortól

Ajánlott ettől a kortól 6 hónapos kortól
Kód:  BABY6761
Termékszám:  5056000502780

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05