Oldal frissítése

Kela STELLA papírkendő állvány szürkésbarna

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Kela STELLA papírkendő állvány szürkésbarna

Sokan ma nem tudják elképzelni a főzést vagy a konyha takarítását papírkendő nélkül,akkor miért ne kaphatnák meg méltó helyüket a STELLA állvány segítségével a Kela gyártótól? A formatervezése olyan, mint a híres cseh favágó mesehősnő, aki el is jött, meg nem is, fel is volt öltözve, meg nem is. Hasonló Stella állvány is a maga egyszerre nyílt és zárt formájával. A fém állványba vájt spirálaz egyszerű tárgynak különlegességet kölcsönöz, és szebbé tesz minden konyhabútort. Az állvány négy univerzális színben készült, így biztosan kiválaszthatod azt, amelyik a legközelebb áll az ízlésedhez.

Miért rendelkezz egy STELLA papírkendő állvánnyal

  • A kendők a STELLA állványban rendezettek
  • Az állvány öná
  • Könnyen kezelhető egy kézzel
  • Kényelmes hozzáférés a széles nyílásnak köszönhetően
  • Az alap és a középső sáv rozsdamentes acélból készült

Azonnal használható szerelés nélkül

A STELLA állvány vitathatatlan előnye, hogy önálló, és nincs szükség arra, hogy a konyhai csempébe beléfúrj. Csomagol ki a dobozt, helyezd el, tégy belé törlőkendőket és máris rendezettebb lesz picivel a konyha. A STELLA állvány fémélének köszönhetően egy kézzel könnyen letépheted a kívánt törlőkendőt.

Méret:
átmérő 15 cm
magasság 33 cm

Tömeg:
699 g

Szín:

szürkésbarna

Anyag:
fém és rozsdamentes acél

 
Kód:  KELZA102
Termékszám:  KL-11202
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10