Oldal frissítése

Kela PRALINÉ 7 részes csokoládé fondükészlet

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Kela PRALINÉ 7 részes csokoládé fondükészlet

Lepd meg szeretteidet egy ötletes ajándékkal, amelyet biztosan minden családi összejövetelen használni fognak. A PRALINÉ fondükészlet szokatlan meglepetés lehet a csokoládé minden szerelmesének. Nem kell bonyolult édességeket sütni, ráadásul mindenki azt ehet, amit igazán szeret.

A PRALINÉ fondükészlet főbb jellemzői

  • Elegáns design
  • A német gyártó minőségi, kerámia kivitelezésű készlete
  • Magasság 15 cm
  • 0,25 literes tál csokoládéhoz
  • A fondükészlet minden része mosogatógépben mosható

Az asztal dísze

A PRALINÉ egy elegáns, tartós, kerámia készlet csokoládé fondü készítéséhez. A csúcsminőségű terméket a német Kela cég gyártja. A tál átmérője 10 cm és űrtartalma 0,25 liter. A praktikus tálca tálkáiba bármilyen gyümölcsöt előkészíthetsz, de kipróbálhatod a ropogós, sós perec és az édes csokoládé kombinációját is. A PRALINÉ készletben 4 különböző színű villa található, ami különösen nagy előny, ha a gyermekek a barátaikkal csokoládéznak. A csokoládét egy teamécses olvasztja meg és tartja melegen, hogy folyékony maradjon. A PRALINÉ készlet minden része mosogatógépben mosható. A készlet egy kerámia tálat, egy állványt a teamécsesnek, egy tálcát és 4 darab színes villát tartalmaz.

 

Paraméterek

Anyag

Anyag Kerámia

Típus

Személyek száma 4
Melegítés típusa Teamécses
Anyag Kerámia
A fondü típusa szerint Édes
Kód:  KELFS105
Termékszám:  KL-66398
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10