Oldal frissítése

Kela KATANA bambuszfa vágódeszka 28 x 20 x 1 cm

5 7 értékelés
3 290 Ft

Kela KATANA bambuszfa vágódeszka 28 x 20 x 1 cm

Gyere és szerezz be a konyhádba egy új, bambuszfa KATANA vágódeszkát a Kela gyártótól. A bambuszfa nagyon tartós anyag és ideális az étel szeletelésére. Ha nincs szükséged vágódeszkára, akkor használhatod reggeli, vagy vacsora szervírozásra, esetleg, ha vendégeket fogadsz. Elkészíthetsz sima sajtos kenyeres élvezetes vacsorát felszeletelt sajtokkal a vágódeszkán. Még a klasszikus füstölt csülök, vagy oldalas tormával és mustárral is jobban mutat egy vágódeszkán, mint egy tálcán. És a váratlan látogatókat elkápráztathatjuk a kolbásszal, sajttal, gyümölccsel és zöldséggel telített vágódeszkával, amely tökéletes látványt fog nyújtani.

Miért válaszd a KATANA vágódeszkát

  • Konyhai eszköz 100%-os természetes anyagból
  • Rendkívül ellenálló vágódeszka
  • Változatos használat szeletelésre, vagy szervírozásra
  • Ideális méret

Fontos a karbantartás

A fából készült konyhai eszközök, mint például a KATANA vágódeszka, nem alkalmas mosogatógépes mosásra, hanem langyos víz alatt kell mosni őket. Mosás után a legjobb, ha rögtön eltörlöd, vagy hagyod jól megszáradni. A fa nem fém, így idővel meglátszódnak rajta a vágások a késtől és vágóeszközöktől, így szükséges jobban vigyázni a tisztaságra. A hosszabb élettartam érdekében ajánlatos tisztítóolajat használni.

Méret:
28 x 20 x 1 cm

Anyag:
bambuszfa

Szín:
természetes

Paraméterek

Tulajdonságok

Alak Téglalap
Anyag Fa

Méretek

Hossz 28 cm
Szélesség 20 cm
Magasság 1 cm

Szín

Szín Barna
Kód:  KELPR115
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  KL-11871
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20