Oldal frissítése

Kela AURORA teáskanna 1,3 liter

4,5 7 értékelés
14 990 Ft

Kela AURORA teáskanna 1,3 liter

A Kela Aurora teáskanna egy gyönyörű és egyben praktikus darab, amely nem hiányozhat egyetlen teakedvelő konyhájából sem. Az elegáns design minden asztalon jól mutat, és a minőségi tűzálló üveg kialakítása minden biztonsági előírásnak megfelel. A praktikus fedél rozsdamentes acélból készül, emellett a teáskanna integrált szűrővel is felszerelt, amely biztosítja a tea könnyű előkészítését.  

A Kela Aurora főbb jellemzői 

  • Kecses, karcsú kialakítás 
  • Hőálló üvegből és rozsdamentes acélból készült 
  • Integrált szűrő a könnyű teakészítéshez
  • Aurora nagy, 1,3 liter térfogatú teáskancsó 

Az egyedi elegancia

Az Aurora kancsó üvegteste kecses, lekerekített formája igazán elegáns. A letisztult és egyszerű kialakítás olyan apró részletekben nyilvánul meg, mint a rozsdamentes acél fedők. A finom megjelenésnek köszönhetően az Aurora minden asztalra illeszkedik, legyen szó ünnepnapról vagy egy békés, hangulatos estéről. Az 1,3 literes térfogat elegendő ital elkészítését biztosítja, és a hosszú téli estéken is jól szolgál. A beépített rozsdamentesacél-szűrő megkönnyítik a teafű forralását. Élvezzen egy csésze finom teát a Kela Aurora társaságában. 

Paraméterek

Tulajdonságok

Anyag Üveg, Rozsdamentes acél
Űrtartalom 1,3 l
Jellemzők Szűrő, Tűzálló üveg
Kód:  KELCK102
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  KL-16940
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10