Oldal frissítése

KEF MUO Light Silver

Kiegészítők a termékhez

KEF MUO Light Silver

Add meg magadnak a luxust és a minőséget

A bámulatos KEF MUO hangszóró szett új fejezetet nyit a vezeték nélküli hangszórók világában, köszönhetően új, miniatűr, kombinált Uni-Q meghajtójának, amellyel búcsút mondhatunk a hagyományos termékeknél jellemző akusztikai korlátoknak.

Díjazott minőség

Használható számítógépen vagy mobileszközön, otthon, munkahelyen vagy utazás közben - a MUO hangszórók biztosítják a KEF-re jellemző kiváló hanglejátszási minőséget, miközben lehetőséget adnak arra, hogy Bluetooth aptX kapcsolaton át vezeték nélkül csatlakoztass hozzájuk egy CD-lejátszót.

Intelligens sokoldalúság és teljes kényelem

Két MUO hangszóró szett szinkronizálásával CD minőségű, kiváló sztereó hangzást stream-elhetsz a Bluetooth aptX kapcsolatnak köszönhetően.

Ha buliban, vagy szakértő közönség előtt használod, válaszd a "dual connect party" üzemmódot, így mindkét hangszóró ugyanazt a full-range hangzást nyújtja, hogy mindenki tökéletesen élvezhesse a zenét.

A MUO hangszóróknak van egy belső érzékelőjük, amely pillanatnyi helyzetüknek megfelelően automatikusan optimalizálja a kimenő hangot. Álljon vízszintesen vagy függőlegesen, az egyedülálló hangmélység és felbontás változatlan marad.

A 3,5 mm-es Aux bemenet segítségével egyszerűen csatlakoztatható számítógéphez vagy mobil eszközhöz.

Ha NFC Android mobilkészüléket használsz, a gyors „tap-to-pair” (párosítás érintéssel) párosítás is elérhető - egyszerűen tartsd a készüléket a MUO hangszóróhoz az azonnali társításhoz és zenelejátszáshoz.

A feltölthető akkumulátor akár 12 órás üzemidőt biztosít.

A felhasznált kiváló minőségű anyagoknak köszönhetően ez az erős szerkezet hatékonyan elnyeli a burkolat nem kívánt rezgéseit - a meghajtók gazdag, természetes és hihetetlenül részletes munkája az egyetlen hang, amit hallasz, illetve az így létrejött nagy kiterjedésű, kifinomult hangzás.

A MUO hangszórók jellegzetes formája hat remek színben érhető el: light silver, storm grey, horizon gold, brilliant rose, sunset orange, nepture blue.

 
Kód:  KEF007a5
Termékszám:  9260100440

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20