Oldal frissítése

Kb Intelligens karkötő Fekete

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Kb Intelligens karkötő Fekete

Kb Intelligens karkötő Black egy okos fitness karkötőt, amely áttekintést nyújt információkat, például a lépések számát és a teljes napi megtett távolság, elégetett kalóriát és az idő a tevékenység.Gombot az oldalán, akkor navigálni módok közötti és a részletes paramétereit a tevékenység. 

Legfontosabb jellemzők

  • 5 különböző színváltozatban
  • Beépített 3 tengelyes giroszkóp
  • Jól olvasható, kontraszt OLED kijelző
  • Támogatás GetFit 2.0 (iOS, Android)
  • Akkumulátor egy feltöltéssel akár 15 napig
  • Vezeték nélküli átvitel Bluetooth 4.0
  • kompakt méretek

motivál

Az egyszerű, de praktikus kijelző az adatok külső tevékenység a nap folyamán, például kijelzi az időt, a dátumot, az akkumulátor állapotát jelzi kapcsolatot intelligens készülékek. Intelligens csuklópánt riasztás figyelmezteti, ha elveszíti a kapcsolatot az okostelefonnal, vagy akkor is, ha a normálisnál hosszabb ideig nem fejtenek ki semmilyen fizikai tevékenységet.

Jelentések GetFit 2.0

Alkalmazások GetFit 2.0 ingyenesen letölthető az Apple Store és a Google Play, és lehetővé teszi, hogy ellenőrzése alatt az összes elért eredmények, a lépések száma legfeljebb a statisztika aludni. Minden van osztva a napok, hetek, hónapok vagy évek, nem csak nyomon követni, hanem legyen motivált leküzdeni és javítása.

Kód:  MK056b3
Termékszám:  XSB60B

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15