Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

NESCAFÉ Dolce Gusto Nesquik, 3 csomag

4,9 135 értékelés
7 290 Ft

NESCAFÉ Dolce Gusto Nesquik, 3 csomag

Az ízletes Nescafé Dolce Gusto Nesquik a finom kakaó összetéveszthetetlen aromáját kínálja. Hogy ne legyen túl keserű, a gyerekek kedvenc itala csak kis mennyiségű kakaó felhasználásával készült, amelyet a vanília illata tesz teljessé. A kapszula segítségével a gyerekek tökéletesen felkészülhetnek az előttük álló hosszú iskolai napra. Elkészítése rendkívül egyszerű: csak engedd a megfelelő mennyiségű vizet az ellenállhatatlan ízzel megtelő csészébe.  A csomag három, 16 adag ízletes italkapszulát tartalmazó dobozból áll.

Használatra alkalmas készülék:
Kávé Nescafé Dolce Gusto
Összetevők:
Teljes tej por (46,1%), cukor, kakaópor, alacsony zsírtartalmú (10,5%) sovány tejpor, aromák, ásványi anyagok (kalcium-karbonát és magnézium-karbonát), laktóz, teljes mértékben hidrogénezett növényi zsír (kókusz), emulgeálószer (szójalecitin), só, élesztőkivonat, vitaminok (C, B1, niacin, pantoténsav, B6, folsav), fahéj
Allergének:
tej, szója

Összetétel

Teljes tejpor 46,8 %, cukor; 10,6 % kakaópor csökkentett zsírtartalommal, sovány tejpor 2,7 %, laktóz, kókuszzsír, természetes aromák, ásványi anyag (kalcium-karbonát), emulgeálószer (szójalecitin), asztali só, élesztőkivonat, vitaminok (tiamin, illetve van benne niacin, pantoténsav, B6 folsav), Fahéj

Paraméterek

Adagok száma

Adagok száma 48 porce

Italtípus

Ital típusa Kávémentes specialitások
Rendeltetés Csokoládé

Íz

Íz Csokoládés

Allergének

Allergének 6 - Szója, 7 - Tej

Kapszula típusa

Kapszula típusa Dolce Gusto

Tulajdonságok

Kapszula anyaga Műanyag

Csésze méret

Csésze méret Lungo
Kód:  NESKK023
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  12142995
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05