Oldal frissítése

Sencor kávéfőzők

Sencor kávéfőző

Sencor kávéfőző: A tökéletes kávé élménye minden nap

Egy Sencor kávéfőző birtokában olyan kávét készíthetsz otthon, mint amilyen a legjobb kávézókban kapható. A Sencor kávéfőző rendkívül egyszerűen kezelhető: letisztult LED-kijelzőjén választhatod ki a kívánt kávétípust. Ezen felül a különböző alkatrészek szétszerelhetősége kényelmes karbantartást tesz lehetővé. A Sencor kávéfőző akár 19 bar nyomás kifejtésére is képes, amely valóban kiváló eszpresszót eredményez. Az automata Sencor kávéfőző azonban nem az egyetlen kapható típus: a klasszikus karos kávéfőzők vagy az amerikai, filteres kávéfőzők szerelmesei is megtalálják számításaikat. Válj igazi baristává otthonodban!

Automata Sencor kávéfőző

Az automata Sencor kávéfőző gondoskodik a kényelmedről

Az automata Sencor kávéfőzők rozsdamentes acél kialakítása magával ragadja a tekintetet. Mindössze 180 mm szélesek, emellett érintőképernyős LED-kijelzővel rendelkeznek, amely megkönnyíti a kezelésüket. Könnyű szétszerelni, így a karbantartás is egyszerű, ráadásul egyes alkatrészek akár mosogatógépben is moshatók. Ezt követően elég csak egy száraz ronggyal fényesre törölgetni a felületét. A csúcskategóriás automata Sencor kávéfőző 2 tartállyal érkezik, melyek közül az egyik az automata tejhabosításra szolgál.

Frissen őrölt kávé a karos Sencor kávéfőző segítségével

Azok számára, akik nem szeretnék feladni a kávéfőzés rituáléját, remek választás lehet egy karos Sencor kávéfőző. Egyes modellek esetében a gőzkar segítségével készíthető el a tejhab, míg a többi készülék a tejhab automatikus elkészítéséhez külön tartállyal rendelkezik. A karos Sencor kávéfőzők prémium minőségű rozsdamentes acélból készülnek, valamint az optimális kávéintenzitás és íz érdekében akár 15-20 bar nyomásra is képesek. A szétszerelhető alkatrészeknek köszönhetően a Sencor kávéfőző könnyen karbantartható.

Karos Sencor kávéfőző
Filteres Sencor kávéfőző

A filteres Sencor kávéfőző minden reggel finom kávét varázsol eléd

Nem mindenkinek egyforma az ízlése, ezért a Sencor kávéfőző kínálatban az automata és karos modellek mellett a filteres gépek is képviseltetik magukat. Minden filteres Sencor kávéfőző mosható szűrővel rendelkezik, így a karbantartás csupán pillanatok kérdése. Különböző formák és színek állnak rendelkezésre, így mindenki megtalálhatja a számára leginkább tetsző Sencor kávéfőző modellt. Ezenkívül a filteres Sencor kávéfőző a tealevelekből is képes ízletes teát főzni számodra. A főzés után a fűtőlemez még sokáig melegen tartja az elkészített italt.

Darálós Sencor kávéfőző

A darálós Sencor kávéfőző működési elvét szinte teljes egészében lefedik az automata kávéfőzők, melynek lényege, hogy a Sencor kávéfőző követlenül a kávéfőzés folyamatának megkezdése előtt darálja le a már előre betöltött kávészemeket, így az mindig frissen őrölt lesz. Mivel az aromák könnyen elillannak, ezért ez a lépés kulcsfontosságú szerepet tölt be a kiváló minőségű eszpresszó elkészítésében. Nem mindegyik Sencor kávéfőző rendelkezik beépített kávédarálóval, az ilyen modellekhez kapható külön kávédaráló.

Darálós Sencor kávéfőző

Sencor kávéfőző vízkőtelenítés

Ahhoz, hogy a kedvenc automata Sencor kávéfőző készüléked még sokáig kifogástalanul és problémamentesen működjön, elkerülhetetlen annak időnkénti vízkőtelenítése. A vízkőtelenítés gyakoriságának szükségessége a használat mértékétől függ, de általánosságban elmondható, hogy évente legalább egyszer erősen ajánlott. Mint ahogy azt a mellékelt videó is szemlélteti, maga a folyamat nem bonyolult, könnyen elvégezhető. A vízkőtelenítéshez használj erre a célra szánt készítményeket, soha ne ecetet, mert az károsíthatja a kávéfőzőt.

Paraméterek módosítása
55 termék

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10