Oldal frissítése

Bialetti kávék

Bialetti kávé

A tökéletes reggel Bialetti kávé készítéssel kezdődik!

Készülj fel az ízek táncára! A Bialetti kávé minden reggel új lendülettel és pozitív élménnyel indítja a napodat. Fedezd fel a kávé új dimenzióját, amely meglep és elvarázsol. Készítsd fel érzékeidet egy élményre, amely garantáltan felrázza és frissíti tested és lelked. Csatlakozz a Bialetti kávé szerelmesei táborához és tedd az ébredést egy kicsit könnyedebbé, egy kortynyi művészettel és szenvedéllyel!

Bialetti kávé

Szemes Bialetti kávé

A Bialetti kávé Grani kávészemeinek intenzív, sötét pörkölésű ízvilága tökéletes az eszpresszót kedvelők számára. A markáns, gazdag és autentikus olasz ízek tökéletesen párosulnak a tejjel, és ízletes lattét, cappuccinót vagy flat white-ot eredményeznek.

Őrölt Bialetti kávé

Az őrölt Bialetti kávé válogatott, 50% arabica és 50% robuszta, lágy és aromás kávé, amely a virágok és a szárított gyümölcsök édes jegyeit adja, amit a lassú, közepes pörkölés fokoz. A hosszú, ellenőrzött pörkölési idő, amely segít kihozni az arabica teljes aromaspektrumát, ügyes őrléssel párosul, amely garantálja a testes, krémes és aromás intenzitást adó végeredményt.

őrölt Bialetti kávé
Koffeinmentes Bialetti kávé

Koffeinmentes Bialetti kávé - Bialetti Perfett Moka

A Bialetti kávé kapható egy olasz koffeinmentes, sötét pörkölésű őrölt eszpresszó kávé formájában is. 40 % arabica, 60 % robusta, a kávészemek túlnyomó része Brazíliából származik. A közepes pörkölés a gabonafélék és a pirított kenyér aromás jegyeit adja ennek a kávénak. A megfelelő finomság jó vízáramlást, a kívánt extrakciót és végül a várt ízt eredményezi.

Arabica Bialetti kávé

Kiváló 100%-os Arabica Bialetti kávé, amelyben az intenzív, természetes brazil eredetű jegyek biztosítják a gazdag és finom ízvilágot. A legjobb nyersanyagok kiválasztásának, a tökéletes keverésnek és a gondos pörkölésnek köszönhetően az Arabica Bialetti kávé garantálja az ízek és aromák tökéletes kombinációját.

Arabica Bialetti kávé
Bialetti kávé keverékek

Bialetti kávé keverékek

A Bialetti kávé keverékek azok a termékek, amelyek különböző kávéfajták keverékéből állnak össze. Ezek a keverékek általában a különböző kávészemek sajátosságait és ízjegyeit kombinálják, hogy egy kiegyensúlyozott, ízletes kávét kapj. Az ízesített kávékeverékek, mint például a vaníliás, mogyorós vagy csokoládés változatok, igazán különleges ízélményt nyújtanak számodra. Ezek a Bialetti kávé keverékek különféle ízeket kombinálnak a kávézás élményének fokozására.

Paraméterek módosítása
10 termék

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15