Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Piazza d´Oro Intenso, szemes, 1000g

4,5 10 értékelés
12 700 Ft

Piazza d´Oro Intenso, szemes, 1000g

A Piazza d'Oro Intenso kimeríti a tökéletes kávé fogalmát. A legjobb minőségű kávészemek keveréke. Közép-Amerikából érkezett Arabica és Ugandából származó Robusta páratlan keveréke, amely táncra perdíti a csészédet. Már az első kortynál érezheted az erőteljes és fűszeres aromát, majd a mogyoró és a tejcsoki ízkavalkádja szétrobban a szádban, egy kis chilis utóízzel. Az Inteso kiváló alap eszpresszókhoz, de tökéletes választás lehet a tejes alapú kávéhoz is.

A Piazza d'Oro jele eredeti ízprofilú, lassú pörkölésű, egyedülálló kávé-minőséget jelent. A termékkínálat úgy lett kialakítva, hogy minden kávé-imádó megtalálja a kedvére való típust.  A rendkívüli ízvilág mellett a Piazza d'Oro UTZ minősítéssel is dicsekedhet, amely szigorú követelményeket állít a kávé előállítása és eladása terén. Az UTZ az egyik legnagyobb minősítési program, melynek segítségével visszakövethető a kávé származása, és amely igazolja, hogy azt felelősségteljes, azaz fenntartható módon termesztették, olyan farmokon, ahol a termelők óvják a természetet és a helyi közösséget. Több évnyi hatékony működés után egyértelműen látható, hogy ez a megközelítés védi a környezetet és segít a termelők életszínvonalának fejlődésében. Mikor volt alkalmad utoljára egy csésze finom kávé közben segíteni másokon?

Paraméterek

Kávéforma

Kávé típusa Szemes

Kávé típusa

Kávé fajtája Kávéfajták keveréke
Származási hely Uganda

Tömeg

Csomag tömege 1 000 g
Kód:  KAV0016
Jótállás: 24 hónap
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15