Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Piazza d´Oro Forza, szemes, 1000g

4,7 69 értékelés
9 560 Ft

Piazza d´Oro Forza, szemes, 1000g

Mindannyiunk számára egyértelmű, mikor vagyunk kimerültek és fáradtak. Az alváshiány okozta alacsony energiaszint kiküszöbölésének legjobb módja egy csésze jó kávé. Nem titok, hogy már néhány korty kávé is képes energiával feltölteni a szervezetet.

Legjobb jellemzők

  • Domináns ízek: tejcsokoládé, nugát
  • Utóízek: makadámiadió, dió, mandarin
  • Kiegyensúlyozott, finom íz
  • Közép-Amerika és Brazília ültetvényeiről
  • Minden eszpresszó-alapú kávé elkészítéséhez alkalmas

Olasz receptúra

A Piazza d'Oro Forza egy egyedülálló olasz kávé. Minőségi alapanyagból készült, légmentesen lezárt csomagoládban kapható, amly megőrzi a kávé frissességét és aromáját az első felbontásig. A pörkölt ital egyedülálló kávészemeit gondosan válogatták össze Latin-Amerika ültetvényei, ahol elsőosztályú eljárásban részesültek. Ez a keverék alkalmas ristretto-k, cappuccino-k és caffé latte-k elkészítéséhez. Már egyetlen csésze kávé is az olasz konyha minőségi ízét és mesteri aromáját idézi, az illata pedig szó szerint megrészegít.

Paraméterek

Kávéforma

Kávé típusa Szemes

Kávé típusa

Kávé fajtája 100% Arabica
Származási hely Brazília
Pörkölés helye Olaszország

Tömeg

Csomag tömege 1 000 g
Kód:  KAV0011
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  018-243879

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10