Oldal frissítése

Piazza d´Oro Estremo, szemes, 1000g

4,8 10 értékelés
11 890 Ft

Piazza d´Oro Estremo, szemes, 1000g

A Piazza d'Oro Estremo kimeríti a tökéletes kávé fogalmát. Közép-Amerika és az eleven Brazília tájairól származó keverék, amely kivételes ízzel tölti meg csészédet. Már az első kortynál érezheted a bódító mandula aromáját, amelyet a tökéletes savasságú, kesernyés és édes ízkoncert követ: az áfonya és szeder friss savassága szétrobban a szádban, amelyet az étcsoki keserűsége kísér. Ezt a hihetetlen ízkavalkádot a mandula aromája koronázza meg. Az Estremo egy rendkívül sokoldalú keverék, mégis kiváló választás lehet a tejes alapú kávék elkészítéséhez.

A Piazza d'Oro jele eredeti ízprofilú, lassú pörkölésű, egyedülálló kávé-minőséget jelent. A termékkínálat úgy lett kialakítva, hogy minden kávé-imádó megtalálja a kedvére való típust.  A rendkívüli ízvilág mellett a Piazza d'Oro UTZ minősítéssel is dicsekedhet, amely szigorú követelményeket állít a kávé előállítása és eladása terén. Az UTZ az egyik legnagyobb minősítési program, melynek segítségével visszakövethető a kávé származása, és amely igazolja, hogy azt felelősségteljes, azaz fenntartható módon termesztették, olyan farmokon, ahol a termelők óvják a természetet és a helyi közösséget. Több évnyi hatékony működés után egyértelműen látható, hogy ez a megközelítés védi a környezetet és segít a termelők életszínvonalának fejlődésében. Mikor volt alkalmad utoljára egy csésze finom kávé közben segíteni másokon?

Paraméterek

Mennyiség

Darabszám 1 db

Kávéforma

Kávé típusa Szemes

Kávé típusa

Kávé fajtája Kávéfajták keveréke
Származási hely Uganda

Tömeg

Csomag tömege 1 000 g
Kód:  KAV0015
Jótállás: 24 hónap

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20