Oldal frissítése

Catalyst vízálló az Apple okosórára, zöld színben, 42mm

5 3 értékelés

Catalyst vízálló az Apple okosórára, zöld színben, 42mm

Szereti az adrenalint, a kalandokat és a természeti erőket? Biztosítson jobb védelmet az Apple Watch okosórájának, így mindenhova elkísérheti Önt! Az exkluzív védőburkolat garantálja a maximális biztonságot. Ez tartós anyagból készült, hogy megfeleljen a szigorú követelményeknek és hogy megelőzze a károsodás kialakulását. Az egyedülálló eljárás kiküszöböli a víz, hó vagy por behatolását. A tokot úgy tervezték, hogy megfeleljen a MIL-STD 810 gramm katonai szabványnak. 

A tok legfőbb tulajdonságai

  • Maximális védelem: víz, por és ütésálló
  • IP-68 tanúsítvány
  • Vékony profil
  • Teljes hozzáférés minden gombhoz
  • Nem akadályozza a töltést 
  • Prémium szilikon szíj

Maximális védelem korlátozások nélkül

A tokot a legcudarabb körülmények között tesztelték, ezért kapta meg a hitelesített IP-68 tanusitványt, amely ellenállást biztosít a vízzel szemben a zuhanyozás, úszás és a sekély mélységű búvárkodás esetén. Hála a MIL-STD 810 gramm katonai szabványnak két méteres magasságból történő esést is túlél. A védőtok teljes hozzáférést biztosít az érintőképernyőhöz és az összes funkcióhoz, beleértve a pulzusszám érzékelőket, a töltőcsatlakozót, mikrofont és hangszórót. A vékony profil megőrzi az Apple okosóra karcsú megjelenését. Prémium minőségű szilikon szíjjal rendelkezik.

További információk:
Méretek:
53 × 44,4 × 13,5 mm
Súly:
35 g

 
Kód:  SP010c140d
Termékszám:  CATIWATGRE

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20