Oldal frissítése

Katalizátor Vízálló mentési Ranger

4,5 2 értékelés

Katalizátor Vízálló mentési Ranger

Tetszik adrenalin, utazás és hegymászó természeti erők? Kényeztesse magát a jobb és védje az Apple Watch és az aggodalom mindig veled. Exkluzív óra burkolat biztosítja a maximális biztonságot. Ez tartós anyagból készült, hogy megfeleljen a szigorú követelményeknek, és károsodásának megelőzése érdekében.Egyedülálló eljárás kiküszöböli a víz behatolása, hó vagy por. Az eset úgy tervezték, hogy megfeleljen a katonai szabvány MIL-STD 810 gramm. 

A fő elemei a ház

  • Maximális védelmet nyújt a víz, por és ütésálló
  • IP-68 tanúsítvány
  • vékony profil
  • Teljes hozzáférés minden ellenőrzés
  • Lehet tölteni abban az esetben
  • Prémium szilikon szíj

Maximális védelem korlátozás nélkül

Ház tesztelték a legnehezebb körülmények között. Ezért tud felmutatni hitelesített IP-68, amely a víz ellenállását, míg zuhanyozás, úszás és búvárkodás a sekély mélységben. Hála a katonai szabvány MIL-STD 810 gramm túlélni csepp két méter. Egész ház teljes hozzáférést biztosít az érintőképernyőhöz és az összes funkció, beleértve a pulzusszámot érzékelők, töltőcsatlakozó, mikrofon és hangszóró. Vékony profil megőrzi a karcsú megjelenés Apple Watch. Ellátásán felül prémium szilikon szíjjal.

További információk:
méretek:
53 × 44,4 × 13,5 mm
súly:
35 g

Kód:  SP010c140f
Termékszám:  CATIWATRES

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10