Oldal frissítése

Kaspersky Internet Security 1 eszközre 6 hónapig (elektronikus licenc)

4,4 13 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Kaspersky Internet Security 1 eszközre 6 hónapig (elektronikus licenc)

A Kaspersky Internet Security sokoldalú biztonsági szoftver olyan fejlett vírusvédelmi technológiákat kínál, amelyek átfogóan megvédik számítógépet (PC, Mac) vagy a mobil eszközt (Android) a rosszindulatú vírusoktól, beleértve a rosszindulatú programokat és a ransomware-t is. A program automatikusan ellenőrzi a fájlokat és a futó programokat, és valós időbenfigyeli az internetes kommunikációt. Ide tartozik a személyazonosság védelme, a szülői felügyelet, az internetes banki biztonság és azonline vásárlás is.


A Kaspersky Internet Security főbb jellemzői

  • Elektronikus licenc 1 eszközre 6 hónapra
  • PC-, laptop-, mobil- vagy táblagép-védelem (Windows, Mac, Android)
  • Rendszered védelme vírusok, kémprogramok, ransomware, spam, csaló e-mailek és webhelyek, stb. ellen
  • Safe Money technológia az online fizetés védelme érdekében
  • Szülői felügyelet
  • Ismeretlen fenyegetéseket is felismer
  • Titkosított adatátvitel VPN-en keresztül
  • Webkamera védelem
  • Központi kezelés mobilalkalmazáson keresztül

Alapos rendszerbiztonság

Alapos rendszerbiztonság

A Kaspersky Internet Security valós időben védi számítógépedet az új vírusok, kémprogramok, rosszindulatú programok és más fenyegetések ellen. A fájlok, webhelyek és e-mailek azonnali ellenőrzésére szolgáló szolgáltatások szintén rendelkezésre állnak. Az ingyenes automatikus frissítések és a programfrissítésektermészetesen magától értetődőek.

Safe Money Technologa

Az interneten történő vásárlások és fizetések védelme

Az internetes fizetések és a banki szolgáltatások különféle biztonsági kockázatokat hordoznak, ideértve a jelszavak lopását, a bankszámla-információkkal való visszaélést és a pénzlopást. A Safe Money technológia alaposan ellenőrzi az egyes webhelyek biztonságát, és hamis webhelyek esetén azonnal figyelmeztet a közelgőveszélyre.

Felhővédelem

Felhő alapú védelem

A felhőalapú, valós idejű védelmi technológia összegyűjti a legfrissebb fenyegetésekkel kapcsolatos információkat számítógépek millióitól, így nagyon könnyű elkerülni a kockázatokat a program frissítése nélkül. Létezik hozzá webkamera-védelem is, valamint virtuális billentyűzet a biztonságos adatbevitelhez.

Szoftver törlése

Az alkalmazások fejlett elemzése és törlése

A telepített alkalmazások elemzésével könnyen megtalálhatod és eltávolíthatod azokat a programokat, amelyeket a szokásos úton nem lehet eltávolítani, és nyomokat hagyhatnak a rendszereden. Könnyen és gyorsan eltávolíthatod a hirdetési szoftvereket vagy a keveset használt programokat, így felszabadítva a lemezterületet ésjavítva a számítógép teljesítményét.

Biztonságos adatátvitel

Biztonságos adatátvitel

A biztonságos VPN-kapcsolat biztosítja az Internetes kommunikáció titkosított továbbítását. A Private Browsing funkció megakadályozza az Internet-böngésző megfigyelését, ideértve a személyes adataid rögzítését is. Az Anti-Blocker megvédi a számítógépet a trójaiak behatolása ellen.

Minimális rendszerterhelés

Minimális rendszerterhelés

Az alkalmazást úgy optimalizálják, hogy ne terhelje feleslegesen a hálózati forgalmat, és lassítsa a programok végrehajtását vagy telepítését. Az IChecker / iSwift technológia és az intelligens programfrissítések intelligens vezérlést biztosítanak a maximális teljesítmény érdekében.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a képre!

Kaspersky Internet Security

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a képre!


Mobil eszközök védelme

A mobil eszközök ugyanolyan sebezhetőek, mint a számítógépek. Könnyen elveszítheted az okostelefont vagy a táblagépet, az összes érzékeny adattal együtt. Nem kell aggódnod a személyes adatokkal való visszaélés miatt, még akkor sem, ha elveszíted mobileszközödet. Ezen felül eszközöket a távoli elérési eszközökkel ismegtalálhatod és kezelheted.


Kaspersky Internet Security

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a képre!


Mobil központi adminisztráció

A Kaspersky Internet Security multi-device védelmet nyújt a számítógépek és a mobil eszközök bármilyen kombinációja számára. A mobilalkalmazással távolról egyszerűen kezelheted az egyes eszközök biztonságát, ideértve az eszközbiztonsági ellenőrzések elvégzését vagy a szoftver frissítését is.


Nincs kitöltve Alternatív szöveg a képre


Paraméterek

Alapvető paraméterek

Rendeltetés Háztartás
SW típusa Antivírus
SW típusa Kaspersky Internet Security
Licenckulcs kézbesítése Alza - Könyvtár

Licenc típusa

Licenc típusa Elektronikus licenc

Szoftver típusa

Szoftvertípus Internet Security

Licenc

Előfizetés módja Előfizetés
Berendezések száma 1
Mobilkészülékek száma 1
PC-k/MAC-ek száma 1
Aktiváció földrajzi korlátozásai Csak az EU-ban

Kompatibilitás

Készülék típusa Mobilkészülék, PC
Operációs rendszer Windows, macOS, Android
Beépítés módja Letöltés (elektronikusan)

Nyelvi verzió

Nyelvi változat CZ
Kód:  WZ992e1
Termékszám:  WZ992e1
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15