Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Kärcher SC 1 EasyFix

4,4 31 értékelés
39 790 Ft

Kärcher SC 1 EasyFix

A Kärcher SC 1 EasyFix gőztisztítója egy páratlan univerzális kiegészítő, amely nem igényli kémiai anyagok használatát. Az alapos takarításnak köszönhetően képes eltávolítani a háztartásokban előforduló baktériumok 99,99 százalékát. Ráadásul a termék csempéhez, főzőlaphoz és motorháztetőhöz egyaránt ideális választás. Még a nehezen elérhető helyekről és a legkisebb mélyedésekből is képes eltávolítani a különféle szennyeződéseket. Nem beszélve a padlótisztító kiegészítőkről, amelyek segítségével Kärcher gőztisztító minden más módszernél alaposabb tisztítást kínál a lakásban.

A Kärcher SC 1 EasyFix gőztisztító fontos tulajdonságai

  • Egy különleges gőztisztító az egész háztartás számára
  • Páratlanul hatékony gőztisztítás kémiai anyagok felhasználása nélkül
  • A gyakori baktériumok 99,99 százalékát eltávolítja
  • Csempék, főzőlapok, motorháztetők tisztítására, a legkisebb mélyedésekhez is ideális választás
  • Eltávolítja a makacs szennyeződéseket és lerakódásokat
  • A Kärcher gőztisztító padlótisztító készlete
  • Különleges kiegészítők rugalmas csatlakozással
  • Kiváló minőségű mikroszálas anyagok felhasználásával
  • Mikroszálas kézi fúvókavédővel
  • Kompakt méreteinek köszönhetően könnyű tárolás
  • Gyermekzárral ellátott termék
  • Szín: fekete-sárga

A tökéletesen tiszta padlóhoz

A Kärcher SC 1 EasyFix gőztisztítójához egy padlótisztító készlet is jár, amelyet a gyártó egy rugalmas csatlakozóval látott el. Így nem számít majd, milyen padlótípushoz használod, az eredmény tökéletes tisztaság lesz. A páratlan minőségű mikroszálas anyag segítségével még a padlószőnyegből is képes eltávolítani a szennyeződéseket. Minden bizonnyal értékelni fogod, hogy a tépőzáras rendszernek hála, ezt a kiegészítőt könnyedén kicserélhetjük. Sőt, a fúvóka rugalmas csatlakozása lehetővé teszi, hogy még a nehezebben hozzáférhető helyeket is hatékonyan megtisztítsuk.

Még sosem volt ilyen könnyű a tárolás

Kompakt méretéből adódóan a Kärcher terméke bármikor könnyedén és gyorsan elővehető, hiszen szinte bárhol elfér majd a lakásban. Mivel a gőztisztítót gyerekzárral is felszerelték, a kisgyermekes családoknak sem kell aggódniuk a biztonság miatt. A Kärcher SC 1 EasyFix gőztisztítója minden szituációban megállja a helyét és garantálja a tökéletes tisztaságot.

Méretek:
32,1 × 18,6 × 12,7 cm

Súly:
1,6 kg


Paraméterek

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel 1 200 W
Tartály térfogata 0,2 l
Gőznyomás 3 bar

Funkciók

Funkciók Gyermekzár, Biztonsági szelep
Kód:  KARVY201
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  1.516-330.0
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10