Oldal frissítése

KÄRCHER RCF 3

227 390 Ft

KÄRCHER RCF 3

Belefáradtál abba, hogy fáradtan, térden állva, egy régi rongyal felmosd a padlót? Takaríts meg időt és fáradságot a Kärcher RCF 3 robotmoppal, amellyel könnyedén felmoshatod otthonod összes kemény padlóját. A kifinomult görgős technológiának köszönhetően a görgő nemcsak a megszáradt folyadékokat és makacs szennyeződéseket, hanem a port és más apró szennyeződéseket is eltávolít. Ráadásul nem kell aggódnod amiatt, hogy a víz a szőnyegre folyik, és rendetlenséget okoz. Az automatikus felismerésnek köszönhetően megbízhatóan elkerüli a szőnyegeket. De ez még nem minden! A Kärcher RCF 3 robotmop többféle tisztítási módot kínál, így mindent az otthonod pontos követelményeihez és igényeihez igazíthatsz. A mobilalkalmazás egyszerű vezérlést biztosít.

A Kärcher RCF 3 robotmop főbb jellemzői

  • Kärcher robotmop a kemény padlók egyszerű felmosásához otthonodban
  • Eltávolítja a megszáradt folyadékokat, makacs szennyeződéseket, port és egyéb szennyeződéseket
  • Az automatikus felismerésnek köszönhetően megbízhatóan elkerüli a szőnyegeket
  • Kifinomult kéttartályos rendszer
  • Különböző tisztítási módokat kínál
  • A Kärcher RCF 3 egyszerű kezelése mobilalkalmazáson vagy gombon keresztül
  • Lehetőség a takarítási ütemterv és idő beállítására
  • Hangkimenet, leesésgátló érzékelők

Két tartályos rendszer

A Kärcher RCF 3 robotmop kifinomult, két tartályos rendszerrel rendelkezik. Miközben a tisztítóhenger folyamatosan párásodik az egyik tartályból származó tiszta vízzel, a szennyeződés és a használt víz a második tartályban gyűlik össze. Természetesen érzékeli az üres tiszta víztartályt vagy a teli szennyeződéstartályt. Mindkettőt LED-ek jelzik, valamint a mobilalkalmazás is.

A Kärcher RCF 3 könnyen használható a mobilalkalmazáson keresztül

A Kärcher RCF 3 robotmop a mobilalkalmazáson keresztül könnyen beállítható, nemcsak otthonról, hanem bárhonnan máshonnan is. Így a felmosó akkor is elvégzi a munkáját, amikor te éppen dolgozol vagy utazol. Az alkalmazásban a készülék állapotáról és a tisztítás aktuális előrehaladásáról szóló összes információt is megtalálhatod. Ezenkívül az alkalmazást és a robotot rendszeresen frissítik.

A takarítási ütemterv és idő beállítása

Az alkalmazásban kényelmesen kiválaszthatod a különböző üzemmódokat és tisztítási intenzitást, meghatározhatod azokat a területeket, amelyeket nem szabad tisztítani, vagy kikapcsolhatod a szőnyegkerülő funkciót. A takarítási ütemtervet és időt is beállíthatod. A Kärcher RCF 3 felmosógép ezután automatikusan elindítja magát az előírásaidnak megfelelően. Ha a robotnak szervizelésre vagy segítségre van szüksége, azt hanggal és az alkalmazásban is jelzi.

Paraméterek

Rendeltetés

Tisztítás típusa Törlés, Nedves tisztítás

Specifikus jellemzők

Szintkülönbség leküzdése 1,5 cm
Funkció Ütközésérzékelő, Lépcsőről való leesés elleni érzékelő, Késleltetett tisztítás funkció, Időzíthető takarítás, Csehül beszélő

Tulajdonságok

Vezérlés típusa Készüléken, Mobil alkalmazással

Felület típusa

Felület típusa Kemény padló

Tápellátás

Tápellátás típusa Akkus
Akkumulátor típusa Li-ion
Töltési idő 3 óra
Működési idő 120 perc
Akkumulátor kapacitása 5 200 mAh

Porszívó típus

Felszereltség, tartozékok

Töltési módok Töltőállomás

Tartály

Űrtartalom 0,12 l
Anyag Műanyag

Méret & súly

Magasság 12 cm
Mélység 34 cm
Tömeg 4,9 kg

Szín

Szín Fehér
Kód:  KRCrbm36
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  1.269-660.0
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20