Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Kärcher FC 5

3,4 12 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Kärcher FC 5

 A Kärcher FC 5 keménypadló tisztító óriási segítségedre lesz minden kemény padlófelület tisztításánál. Legnagyobb előnye a 2 az 1- ben funkció, mely lehetővé teszi a nedves és száraz szennyeződések egy munkafolyamatban történő tisztítását hatékonyan, alaposan és gyorsan. Az automatikusan benedvesedő, forgó mikroszálas hengerek összegyűjtik a piszkot, miközben a szennyezett víz a hengerekről elszívásra kerül. A praktikus öntisztító funkciónak köszönhetően a hengerek mindig frissek és munkára készek. A keménypadló tisztítónak köszönhetően a hagyományos takarítási módszerekhez képest akár 85% vizet takaríthatsz meg, miközben jelentősen jobb tisztítási eredményt érsz el. Az alacsony megmaradó nedvességnek köszönhetően a padló gyorsan szárad. A keménypadló tisztító alkalmas fa, linóleum, csempe, parketta és egyéb szilárd felületek tisztítására. A 7 méteres kábelnek köszönhetően a lakás minden szegletébe kényelmesen eljuthatsz, és segítségével gyerekjáték lesz a takarítás. 

A Kärcher FC 5 keménypadló tisztító legfontosabb tulajdonságai 

  • Magas teljesítményű padlótisztító a kemény padlók tisztításához a ház bármely helységében
  • Rendkívül hatékony, alapos és gyors felmosás
  • A 2 az 1- ben funkció lehetővé teszi az egy munkafolyamatban történő szennyeződés felszívást és felmosást
  • A Kärcher FC 5 flexibilis tisztítófejjel ellátott
  • Az elszívó funkciónak köszönhetően mindig tiszta vízzel és hengerfejekkel dolgozhatsz
  • A hagyományos módszerekhez képest akár 85% vizet takaríthatsz meg
  • Parkolóállomás a könnyű tárolás érdekében

Tökéletesen tiszta padló

A Kärcher FC 5 az előre forgó hengerekkel szinte magától mozog a padlón, tologatása nem igényel erőfeszítést. A rugalmas tisztítófejnek köszönhetően a takarítás egyszerű a bútorok alatt és körül is. Szennyezettvíz- tartálya cserélhető, így a piszkos víz egyszerűen kiönthető szennyeződéssel való  érintkezés nélkül. A keménypadló tisztító két tartályos rendszerrel ellátott: frissvíz-, és szennyezettvíz tartály áll rendelkezésre. A mikroszálas tisztítóhengerek kényelmesen moshatók mosógépben 60 ° C- ig.

Súly:
4,6 kg


Paraméterek

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel 460 W
Tartály térfogata 0,2 l

Funkciók

Funkciók Felszívás, Kivehető víztartály
Kód:  KARVY196
Termékszám:  1.055-400.0
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05