Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Kärcher AD 2

4,9 20 értékelés
53 490 Ft

Kärcher AD 2

A nagy teljesítményű Kärcher AD 2 hamuporszívó remekel kimondottan nagy szívóerejével. Ez a magas szívóerő tisztaságot eredményez alacsony, mindössze 600 wattos energiafelhasználással. Az egyrészes szűrőrendszer megkönnyíti a munkavégzést. Többé már nem kell aggódnod a szennyeződések vagy a kis porszemcsék miatt. A 14 literes fémtartály megfelelő mennyiségű hamu tárolását biztosítja, a praktikus fogantyúnak köszönhetően pedig igazán hatékonyan kiüríthető. A Kärcher AD 2 ergonomikus fogantyúja gondoskodik a kényelmes használatról, amelyet széles fejű, 1 méter hosszú fém cső, valamint egy ferde szívócső egészít ki a nehezen hozzáférhető helyekhez. A Kärcher AD 2 egy egyszerű és rugalmas porszívó minden típusú száraz szennyeződéshez.

A Kärcher AD 2 hamuporszívó főbb jellemzői

  • Erőteljes porszívó a száraz szennyeződésekhez
  • Minden tartozék tárolható közvetlenül a Kärcher porszívón
  • Pull & Push zárrendszer
  • Tűzálló anyag
  • Egyrészes szűrőrendszer

Egyszerű és praktikus

A Kärcher AD 2 porszívó robusztus és tartós, 14 literes rozsdamentes acél tartályt kínál. A Kärcher porszívó átfogó tisztítása sem jelent problémát, hiszen a tartály könnyen eltávolítható és kiüríthető. A Kärcher AD 2 hamutisztító egyik fő előnye az egyrészes szűrőrendszer amely egy harmonikaszűrőből és egy fém szűrőből áll, utóbbi a durva szennyeződések számára. A beépített szűrőtisztító rendszer magas szívóteljesítményt nyújt minden helyzetben.

A porszívó műszaki jellemzői

  • Szívócső, 1 m, 35 mm
  • Lapos redős szűrő
  • Kábeltároló

Paraméterek

Porszívó típus

Porszívó típus Porzsák nélküli, Zsák nélküli, vezetékes, Hamura

Rendeltetés

Tisztítás típusa Felszívás

Tápellátás

Tápellátás típusa Vezetékes

Teljesítmény

Tartály

Űrtartalom 14 l
Anyag Fém

Méret & súly

Szélesség 34,5 cm
Magasság 33 cm
Mélység 44 cm
Tömeg 4,4 kg

Tulajdonságok

Vezérlés típusa Készüléken
Porszívócső anyaga Műanyag

Felszereltség, tartozékok

Töltési módok Tápkábel
Nyél Cső
További kiegészítők Szűrő

Szín

Szín Fekete
Kód:  KASK010a2
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  1.629-711.0
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20