Oldal frissítése

Kapszulás pisztoly Denver 22 cm

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Kapszulás pisztoly Denver 22 cm

Minden kis rosszcsontnak, aki szeret katonákkal játszani és mindig vad csatározások közepette találja magát. A Denver kapszulás pisztollyal egyszerre több ellenfeled is sarokba szoríthatod! Találd meg a megfelelő búvóhelyet, célozz nyugodtan, húzd meg a ravaszt - és PUFF! - főellenséged odavész.

Így jó

A pisztoly 12 töltényes tárral van ellátva - így akár 12-szer lehet egymás után lőni. Minden kis pisztolyforgatót rabul fog ejteni a valósághű pisztoly design, amely a játékélményt még erősebbé és valóságosabbá teszi. A harc még soha sem volt ennél könnyebb - vigyázz, kész és lő!

További információk:

A csomag tartalma:
1 x 12-töltényes játékpisztoly

Méretek:
Pisztoly hossza kb. 22 cm

Ajánlott kor:
Ajánlott 3 éves kortól

A játék megfelel a 2009 június 18-i játékok biztonságáról szóló Európai Parlament és Tanács 2009/48/EK irányelvének. CE jelöléssel rendelkezik.

 

Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 3 éves kortól

Tulajdonságok

Szín Fekete

Játékfegyverek

Anyag Műanyag
Kód:  HRAa9721
Termékszám:  4000908004465
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10