Oldal frissítése

Kanex GoPower Watch

Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Kanex GoPower Watch

Modern mobil elektronika érdemel töltés olyan szinten, hogy lehet, hogy mindig kéznél. Így jön GoPowerWatch, ami tele van energiával energia bank vezeték nélküli töltés intelligens órák Apple Watch útközben. 4000 mAh kapacitás elegendő akár 6-szor töltés, így már az óra továbbra is működik. Csak nézni csak tedd a töltő és nyomja meg.

Legfontosabb jellemzők

  • Teljesítmény Bank vezeték nélküli töltés Apple Watch (Apple MPI-hiteles)
  • Watch újratöltődik akár 6 × (kapacitás 4000 mAh)
  • USB kimenet a telefon töltése (szükséges a megfelelő kábelt)
  • Intelligens töltés vezérlés
  • Mágneses rögzítés órák
  • LED kijelző mutatja az akkumulátor állapotát és a töltöttségi állapotát

Teljesen szellemében Apple

Tárolja akkumulátort fel lehet használni a megfelelő kábellel a töltéshez az iPhone. A telefon is nézni lehet tölteni egyszerre. Nabíječka byla vyrobena jako certifikované příslušenství Apple, takže můžete očekávat kvalitní zhotovení pro solidní výkon a spolehlivost. Intelligens töltési technológia rendezi az optimális mennyiségű energiát a töltési gyorsan.

Kód:  KANX40c
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15