Oldal frissítése

Pirosat kaptak a kamatok!

Vásárolj a Cetelem segítségével akár még ma!

 • Vásárolj készpénz nélkül akár 25 000 Ft-tól online.
 • Törlessz 10 vagy 20 hónapos futamidővel.

 Jelenleg nem állnak rendelkezésre kamatmentes online áruhitel akciók 😒

Semmi gond, továbbra is igénybe veheted online áruhitel szolgáltatásunkat már 25 000 Ft-tól

Mi mindent vásárolhatsz kamatmentesen online áruhitel szolgáltatásunkkal?

A klasszikus Online Áruhitel lehetőségét már 50 000 Ft-tól igénybe veheted.

Miért érdemes hitelre vásárolni?

 • A hitel igénylése egyszerű és gyors.

 • Vásárolj akár azonnal, hosszantartó spórolás nélkül.

 • Mindent elintézhetsz online otthonról, és az árut házhoz szállítjuk.

A kamatmentes áruhitel típusok összehasonlítása

10 hónapra

20 hónapra

Vételár
100 000 Ft
100 000 Ft
Önrész
0 Ft
0 Ft
Hitelösszeg
Hitelösszeg = vételár - önrész
100 000 Ft
100 000 Ft
Futamidő
10
20
Törlesztőrészlet
10 000 Ft
5 000 Ft
Fizetendő teljes összeg
100 000 Ft
100 000 Ft
Rögzített éves ügyleti kamat
0 %
0 %
Éves hiteldíj mutató
0 %
0 %

Áruhitel Referencia THM

0,0%, 2 000 000 Ft hitelösszeg és 10 hónap futamidő esetén.

A referencia THM a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010. (lll.25.) Korm. rendelet 9. § (1) bekezdésétől eltérően, a hiteltípusra elérhető, megjelölt hitelösszeg és futamidő figyelembevételével került meghatározásra.

Futamidő: 10 hónap. Az igényelhető hitelösszeg: 25 000 Ft-tól 2 000 000 Ft-ig terjedhet. Önrész, nem kötelező, de az ügyfél választása és / vagy a hitelbírálat eredménye szerint változhat.

Az Alza.hu Kft. a Magyar Cetelem Zrt. (Bank) hitelközvetítője, a Bank a hitelbírálathoz szükséges dokumentumok meghatározásának és a hitelbírálatnak a jogát fenntartja, valamint az ajánlati kötöttségét kizárja. További részletek a Bank Általános Üzletszabályzatában, az általános szerződési feltételekben és a vonatkozó hirdetményekben, amelyeket a https://www.cetelem.hu/segedlet/dokumentumok oldalon tekintheti meg, illetve töltheti le.

Érvényes: 2023. szeptember 19. napjától 2023. december 31. napjáig, a webáruházban megjelölt termékekre.

Áruhitel Referencia THM

0,0%, 2 000 000 Ft hitelösszeg és 20 hónap futamidő esetén.

A referencia THM a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010. (lll.25.) Korm. rendelet 9. § (1) bekezdésétől eltérően, a hiteltípusra elérhető, megjelölt hitelösszeg és futamidő figyelembevételével került meghatározásra.

Futamidő: 20 hónap. Az igényelhető hitelösszeg: 50 000 Ft-tól 2 000 000 Ft-ig terjedhet. Önrész, nem kötelező, de az ügyfél választása és / vagy a hitelbírálat eredménye szerint változhat.

Az Alza.hu Kft. a Magyar Cetelem Zrt. (Bank) hitelközvetítője, a Bank a hitelbírálathoz szükséges dokumentumok meghatározásának és a hitelbírálatnak a jogát fenntartja, valamint az ajánlati kötöttségét kizárja. További részletek a Bank Általános Üzletszabályzatában, az általános szerződési feltételekben és a vonatkozó hirdetményekben, amelyeket a https://www.cetelem.hu/segedlet/dokumentumok oldalon tekintheti meg, illetve töltheti le.

Érvényes: 2023. szeptember 19. napjától 2023. december 31. napjáig, a webáruházban megjelölt termékekre.

Letölthető dokumentumok

Linkek

Miként vásárolhatok hitelre?

 • A termék oldalán kattints a Részletfizetés gombra. Válaszd ki azt a futamidőt, ameddig szeretnéd fizetni a hitelt. Folytasd a rendelés leadását a hagyományos módon.

 • Tölts ki minden szükséges adatot, ami a kérvényben kötelező, utána a Cetelem a kérvényedet felülbírálja.

 • A jóváhagyást követően csupán csak alá kell írnod a hitelszerződést online, ezt követően elküldjük Neked a megrendelt árut.

 • Az árut ezután már csak át kell venned, és azonnal használhatod is.

Hiteligénylés benyújtásának feltételei

 •   természetes személy
 •   18. életévét betöltötte
 •   Magyarországon lévő állandó lakcím
 •   Igazolt, rendszeres jövedelem
 •   Tartózkodási címen vezetékes telefonon vagy előfizetéses mobiltelefonon való közvetlen elérhetőség
 •   Munkavállalók esetén munkahely, vagy munkavégzés helyén, telefonon való közvetlen elérhetőség
 •   Aktív Állományú munkaviszonyában nem áll próbaidő vagy felmondás alatt

Szükséges dokumentumok

 •   Magyar hatóság által kiállított érvényes állandó személyi igazolvány, vagy érvényes személyazonosító igazolvány és lakcímkártya, új típusú kártya formátumú vezetői engedély és lakcímkártya, vagy érvényes útlevél és lakcímkártya
 •   A jövedelmet igazoló dokumentumok típusai aszerint változhatnak, ha a kérelmet benyújtó személy munkavállaló; egyéni vállalkozó vagy cégtulajdonos; ha őstermelő vagy ha nyugdíjas. További információ alább található
 •   A hitelbírálat feltétele a nyomtatványok pontos, hiánytalan kitöltése és aláírása, a kölcsönszerződés megkötéséhez minden esetben szükséges a Bank által kért összes dokumentum benyújtása.

Miként kaphatok információt arról, hogy mely termék vásárolható meg kamatmentes 0% THM online áruhitelre?

Miként kaphatok információt arról, hogy mit foglal magába a kamatmentes részletfizetéses vásárlás? Válaszd a Részletfizetés opciót

Ez a jelölés azt jelzi, hogy az áru online áruhitel vásárlással, kamatmentesen megvásárolható. Kamatmentes online áruhitel.

További GYIK az áruhitelről

Mikor fogadják el a kérelmemet?
A kérelem keresztülmegy a bank jóváhagyási folyamatán, és a bank dönt arról, hogy jóváhagyja-e a hitelt. Általában a bank néhány percen belül döntést hoz..
Milyen dokumentumokra van szükségem az áruhitelhez?
Az áruhitel igényléséhez benyújtandó dokumentumokról tájékozódjon a Letölthető dokumentumok között elérhető Hirdetményből, illetve ezen az oldalon a „További információk a feltételekről és a dokumentumokról” tájékoztató részben”
Visszaküldhető-e a részletfizetésre vásárolt áru 30 napon belül?
Igen, és nem kell semmilyen indokot megadnod. A hitel mindig törlésre kerül. Abban az esetben, ha a bank már finanszírozta a hitelt, az ügyfélnek alá kell írnia az ALZA által biztosított felmondási nyilatkozatot.
Visszafizethetem-e a hitelt idő előtt?
Igen, az előtörlesztés megengedett: 1) díjmentesen, ha a 12 hónap alatt visszafizetendő összeg nem haladja meg a 200.000 Ft-ot; 2) a visszafizetendő összeg 1%-a, ha az előtörlesztés időpontja és a hitel lejárata között több mint egy év van hátra; 3) a visszafizetendő összeg 0,5%-a, ha az előtörlesztés időpontja és a hitel lejárata között kevesebb mint egy év van hátra; 4) az előtörlesztési díj összege forintban nem lehet magasabb, mint a fennmaradó fizetendő kamat összege.
Mikor kezdem a törlesztést?
A hitel finanszírozását követően az ügyfelet postai úton tájékoztatja a bank a törlesztés részleteiről (törlesztés első esedékessége, valamint a hiteligénylés során választott fizetési mód).

További információk a feltételekről és a dokumentumokról

Hiteligénylést bankunkhoz mindazon személyek adhatnak be, akik megfelelnek az alábbi követelményeknek:

 • Természetes személy.
 • 18. életévét betöltötte.
 • Magyarországon levő állandó lakcím.
 • Igazolt, rendszeres jövedelem.
 • Tartózkodási címen vezetékes telefonon vagy előfizetéses mobiltelefonon való közvetlen elérhetőség.
 • Munkavállalók esetén munkahely, vagy munkavégzés helyén, telefonon való közvetlen elérhetőség.
 • Vállalatunk az alábbi egyéb, pénzügyi közvetítésnek nem minősülő szolgáltatásokért díjat számít fel az ügyfélnek: szállítási és jótállási díjak.
 • Aktív állományú munkaviszonyában álló személy, aki nem áll próbaidő vagy felmondás alatt.

Ügynöki tájékoztató

 • a) cégnév: ALZA.HU Kft. székhely: 1132 Budapest, Váci út 30. nyilvántartási azonosítója (cégjegyzékszáma): 01-09-286873 Levelezési cím:
  1132 Budapest, Váci út 30. felügyeleti hatóság megjelölése: Magyar Nemzeti Bank (központi levélcím: 1850 Budapest, Központi telefon: (36-1) 428-2600, központi fax: (36-1) 429-8000, E-mail: [email protected]
 • b) Társaságunk a Magyar Nemzeti Bank által a közvetítőkről vezetett nyilvántartásban szerepel. A nyilvántartást ellenőrizni lehet a fenti elérhetőségeken, illetve a www.mnb.hu honlapon keresztül.
 • c) Társaságunk függő közvetítőként a Magyar Cetelem Zrt megbízásából jár el, és a megbízó érdekeit képviseli.
 • d) Társaságunk a pénzügyi szolgáltatási szerződés megkötéséért közvetítői díjazásban részesül.
 • e) Társaságunk a jelzáloghitelhez vagy a fogyasztónak nyújtott ingatlanra vonatkozó pénzügyi lízinghez kapcsolódó - a hitel és pénzkölcsön, valamint pénzügyi lízing nyújtásától, továbbá a pénzügyi szolgáltatás közvetítésétől elkülönülő - személyre szabott ajánlások adása (hiteltanácsadás) szolgáltatást nem nyújt.
 • f) A Magyar Cetelem Zrt. biztosítja, hogy az ügyfél Társaságunk magatartására, tevékenységére vagy mulasztására vonatkozó panaszát szóban (személyesen, telefonon) vagy írásban (személyesen vagy más által átadott irat útján, postai úton, telefaxon, elektronikus levélben) közölhesse. A Magyar Cetelem Zrt. a szóbeli panaszt, az ügyfelek számára nyitva álló helyiségében, annak nyitvatartási idejében, a telefonon közölt szóbeli panaszt minden munkanapon 8:30-tól 17 óráig és a hét egy munkanapján (hétfő) 8 órától 20 óráig, az írásbeli panaszt elektronikus eléréssel a (Magyar Cetelem Zrt) folyamatosan fogadja. A Magyar Cetelem Zrt. a szóbeli panaszt azonnal megvizsgálja, és szükség szerint orvosolja. Ha az ügyfél a panasz kezelésével nem ért egyet, vagy a panasz azonnali kivizsgálása nem lehetséges, a Magyar Cetelem Zrt. a panaszról és adott esetben az azzal kapcsolatos álláspontjáról jegyzőkönyvet vesz fel, és annak egy másolati példányát a személyesen közölt szóbeli panasz esetén az ügyfélnek átadja, telefonon közölt szóbeli panasz esetén az ügyfélnek megküldi, egyebekben az írásbeli panaszra vonatkozó rendelkezések szerint jár el. A Magyar Cetelem Zrt. az írásbeli panasszal kapcsolatos, indokolással ellátott álláspontját a panasz közlését követő, jogszabályban előírt határidőn belül megküldi az ügyfélnek. A Magyar Cetelem Zrt. valamint Társaságunk szolgáltatásával vagy eljárásával kapcsolatos panasz elutasítása esetén, vagy ha a fogyasztó a panasz kezelésével nem ért egyet, az alábbi szervekhez fordulhat:
 • a. A szerződés létrejöttével, érvényességével, joghatásaival és megszűnésével, továbbá a szerződésszegéssel és annak joghatásaival kapcsolatos jogvita rendezése érdekében a polgári perrendtartás szabályai szerint bírósághoz fordulhat, vagy a Pénzügyi Békéltető Testület eljárását kezdeményezheti. A Pénzügyi Békéltető Testület: aktuális elérhetősége: Pénzügyi Békéltető Testület H-1525 Budapest Pf.:172., telefon: +36- 80-203-776, Pénzügyi Békéltető Testület
 • b. Magyar Nemzeti Bankról szóló törvényben hivatkozott jogszabályok fogyasztóvédelmi rendelkezéseinek megsértése miatt, a Magyar Nemzeti Banknál fogyasztóvédelmi eljárást kezdeményezhet. Levelezési cím: Magyar Nemzeti Bank 1850 Budapest, telefon: 06-1-428- 2600, e-mail cím: [email protected]
 • Társaságunk az ügyfél számára az alábbi más – pénzügyi szolgáltatás közvetítésének nem minősülő – szolgáltatása ellenértékeként kiszállítás és kiterjesztett garancia díjat számít fel.

A hitelbírálatnál szükséges adatok ellenőrzéséhez nélkülözhetetlen dokumentumok:

1. Személyazonosságot és lakcímet igazoló okmányok

 • Magyar hatóság által kiállított érvényes állandó személyi igazolvány, vagy érvényes személyazonosító igazolvány és lakcímkártya, új típusú kártya formátumú vezetői engedély és lakcímkártya, vagy
 • Érvényes útlevél és lakcímkártya

2. Jövedelmet igazoló okmányok

 • Ha Ön munkavállaló – 30 napnál nem régebbi, ugyanazon munkáltatónál eltöltött min. 3 hónapja fennálló, határozatlan idejű vagy legalább a futamidővel megegyező határozott idejű munkaviszonyról szóló munkáltatói igazolás (a Magyar Cetelem Zrt. formanyomtatványa, vagy a Magyar Cetelem Zrt. formanyomtatványán szereplő adatokat tartalmazó egyéb munkáltatói igazolás) Vagy
 • Azon bankszámla utolsó 3 kivonata, amely a hiteligénylő aktív, ugyanazon munkáltatónál eltöltött min. 3 hónapja fennálló munkaviszonyából származó jövedelmét, vagy nyugdíját jogcímében is és összegszerűségében is megállapítható módon tartalmazza, és amely az ügyfél és / vagy adóstárs nevére szól. A bankszámlakivonat a tartózkodási címet igazolja, a jövedelem sorban olvasható a munkáltató neve és mindhárom kivonaton ugyanazon munkáltatótól érkezik a jövedelem átutalás.
 • Ha Ön egyéni vállalkozó vagy cégtulajdonos – Vállalkozók - gazdasági társaság tulajdonosa, nem alkalmazotti jogviszonyban álló vezetője, egyéni vállalkozó és családi vállalkozás alkalmazottja - esetében az adóhatóságtól származó jövedelemigazolás.
 • Ha Ön őstermelő – Őstermelők esetében az adóhatóságtól származó jövedelemigazolás
 • Ha Ön nyugdíjas: (1) Utolsó nyugdíjszelvény, vagy azon fizetési számla (bankszámla) két hónapnál nem régebbi kivonata, amely a hiteligénylő nyugdíját jogcímében és összegszerűségében is megállapítható módon tartalmazza, és amely az ügyfél saját nevére vagy az ügyfél házastársával közös névre szóló, nyugdíj törzslap, vagy tárgy évi év eleji összesítő a nyugdíj összegéről. (2) Vagy tárgy évi év eleji összesítő a nyugdíj összegéről. (3) Rokkantsági vagy rehabilitációs ellátás esetén, a rokkantsági, illetve rehabilitációs ellátás megállapításáról szóló határozat, amely legalább az igényelt futamidővel megegyező időre szóló ellátás megállapítását tartalmazza.

A fent felsoroltakon kívül a Bank további dokumentumok becsatolását is kérheti. Egyéb jövedelempótló ellátások esetén a Bank egyedi mérlegelés alapján dönt a hitelképességről. Munkáltatói igazolás nélküli konstrukció esetében gazdasági társaság tulajdonosa, nem alkalmazotti jogviszonyban álló vezetője, egyéni vállalkozó és családi vállalkozás alkalmazottja nem jogosult hiteligénylésre.

Oszd meg a barátaiddal

Felkeltette érdeklődésedet az ajánlat? Akkor miért tartanád meg magadnak?
Szerezz örömet ismerőseidnek is!

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05