Oldal frissítése

Kalóz kendővel jelmez M méret

Kiegészítők a termékhez

Kalóz kendővel jelmez M méret

Csábítja az Ön kis hősét, hogy kalózzá váljon és elinduljon kincset keresni egy lakatlan szigetre? Ebben az esetben semmi sem könnyebb, mint beszerezni neki Rapp kalózjelmezét és hagyni őt, hogy sok kalandot éljen át. A valódi hitelesség érdekében vásárolhat hozzá egy igazi tőrt, találhat egy térképet a kincshez és kezdődhet a végtelen gazdagsághoz vezető út. A lényeg, hogy egy ilyen szép jelmeznek köszönhetően a gyermeke  a karneváli esten vagy a gyerekekünnepségen minden barátját lenyűgözi majd.

A Rapp kalóz kendővel gyerekjelmezének főbb jellemzői M méret 

  • szinte hiteles kalóz ruha
  • a csomagolásban egy kétrészes jelmez van, amelyet egy overall és blúz alkot - beleértve a kendőt is
  • nagyszerű jelmezbálba vagy gyermekünnepségekre
  • M méret (6-8 év)

Kalózzá válni és útnak indulni a kalandok nyomában

A Rapp kidolgozott kalóz jelmeze két részből áll. Az Ön kis kalózából igazi izomembert csinál  a kitömött mellrészű overall, amelyet koponya és keresztbe tett lábszárcsontok motívumával díszített fekete öv egészít ki, amely a kalózokra nagyon jellemző. A felső rész egy barna-fehér blúz, amely szakadt benyomást kelt, ahogy annak egy kalóznál lennie kell. Tartozék a stílusos kalózkendő is. A kisfiát nem lehet majd megkülönböztetni az igazi kalóztól.

A csomag két részből álló jelmezt és kendőt tartalmaz, amely minden 6-8 éves (116-128 cm magas) fiúnak alkalmas.


Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 6 éves kortól

Általános

Rendeltetés Fiúknak

Jelmezek

Nemzetközi méret M
Kód:  HRAif11219
Termékszám:  8590687181205

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05