Oldal frissítése

KAABO Wolf King GTR Black

Ingyenes
szállítás boltjainkba
1 855 990 Ft

KAABO Wolf King GTR Black

KAABO Wolf King GTR Black elektromos roller

Az elektromos roller neves gyártója, a KAABO az abszolút csúcsot képviseli a nagy teljesítményű rollerek között. A KAABO Wolf King GTR hatalmas teljesítményt kínál a két motornak köszönhetően, amelyek együttesen 4000 W teljesítményt adnak le (a csúcsteljesítmény akár 13 440 W is lehet). A 18 fokozatban manuálisan állítható hidraulikus felfüggesztés és a széles, 12 hüvelykes hibrid kerekek kényelmes vezetést biztosítanak még durva terepen is. Nagy teljesítményének és minőségi felépítésének hála a roller akár 150 kg-os terhelést is elbír, ésaz 50°-os lejtőkkel is megbirkózik. "S" sport módban a KAABO Wolf King GTR elektromos roller rövid időre akár 110A-re tudja növelni a kimenő áramot. A zárt körön végzett tesztek során a jármű mindössze 3,5 másodperc alatt gyorsult fel 0-ról 50 km/h-ra, normál üzemben pedig a maximális sebessége 25 km/h*. A kiváló minőségű világítás és irányjelzők biztonságos vezetést nyújtanak még gyenge fényviszonyok között is. A KAABO Wolf King GTR E-ABS-sel rendelkező hidraulikus tárcsafékekkel büszkélkedik. Az elektromos roller 72V 35aH akkumulátort használ, amely akár 180 km-es hatótávolságot tesz lehetővé (a terep sebességétől és jellegétől függően).

*A rolleren a tesztelés során (zárt körön) 105 km/h sebességet értek el

KAABO Wolf King GTR Black elektromos roller

A KAABO Wolf King GTR Black elektromos roller legfontosabb jellemzői

  • Nagy teljesítményű elektromos roller akár 13440 W-os csúcsteljesítménnyel
  • Minden kerékben egy 2000 W-os motor található
  • Nagy kapacitású akkumulátor akár 180 km-es hatótávolsággal
  • Maximális sebesség 25 km/h*
  • Hidraulikus felfüggesztés, amely manuálisan 18 fokozatban állítható
  • 12"-es CST kerekek
  • Intelligens akkumulátor-kezelő rendszer (BMS)
  • A roller akár az 50°-os lejtővel is megbirkózik
  • Magas ellenállás az IPX5 osztálynak megfelelően
  • A LED lámpák jó láthatóságot biztosítanak gyenge fényviszonyok mellett is
  • Irányjelző lámpák
  • Mindegyik kerék hidraulikus tárcsafékkel és E-ABS-szel rendelkezik
  • A kiváló minőségű és könnyű repülőgépipari alumíniumból készült váz akár 150 kg-os teherbírást biztosít
  • Az összecsukható kialakításnak köszönhetően a roller az autó csomagtartójába is könnyedén befér
KAABO Wolf King GTR Black elektromos roller

A KAABO Wolf King GTR két erős motorral büszkélkedik

Az első és a hátsó kerekekben 2000 W-os motor található. Pillanatok alatt maximális sebességgel indíthatod a KAABO Wolf King GTR elektromos rollert, és akár 50°-os lejtőt is leküzdhetsz vele. Használhatod az ECO módot is, amely során a roller csak egy motort használ. A KAABO Wolf King GTR elektromos roller csúcsteljesítménye eléri az akár 13440 W-ot.
KAABO Wolf King GTR Black elektromos roller

Nagy kapacitású akkumulátor

A KAABO Wolf King GTR elektromos roller 72V 35Ah akkumulátorral rendelkezik, ennek köszönhetően hatótávolsága eléri a 180 km-t. Az elektromos roller intelligens akkumulátor-kezelő rendszert (BMS) használ a teljesítmény javítása és az akkumulátor élettartamának meghosszabbítása érdekében. Ez a rendszer figyeli az akkumulátort, és szabályozza annak töltését, illetve kisütését. A valós idejű mérések az egyes akkumulátorcellák állapotának pontos becslésével együtt segítik a KAABO Wolf King GTR elektromos roller akkumulátor-hatékonyságának maximalizálását. Fékezéskor az akkumulátor több energiát tud felvenni anélkül, hogy károsítaná, majd több energiát képes biztosítani gyorsításkor, hogy nagyobb gyorsulást érjen el károsodás nélkül. Ugyanakkor azt is garantálja, hogy a KAABO roller ne veszítsen energiát vezetés közbeni alacsony vagy túlfeszültség miatt.

KAABO Wolf King GTR Black elektromos roller

Kiváló minőségű abroncsok a CST-től

A CST speciális és kiváló minőségű 12"-es gumiabroncsai segítenek kihasználni a KAABO Wolf King GTR elektromos roller teljesítményét. Bármely típusú terepen használhatók. A felhasznált anyag és a szélesebb minta javítja a tapadást. A gumik belsejében egy speciális defektálló réteg helyezkedik el.

KAABO Wolf King GTR Black elektromos roller

Kényelmes vezérlés és nagyszerű áttekintés

A KAABO Wolf King GTR elektromos roller kormányának közepén egy jól olvasható 4,2 hüvelykes LCD kijelző kapott helyet, amelyen könnyedén beállíthatsz mindent, amire szükséged van. A rollert kóddal zárhatod le, amíg távol vagy tőle. A kijelző és a fojtószelep szabályozását egy továbbfejlesztett vezérlő teszi lehetővé, jobb reakcióval és fokozott vízállósággal.

KAABO Wolf King GTR Black elektromos roller

A felfüggesztés 18 fokozatban állítható

A KAABO Wolf King GTR első és hátsó hidraulikus felfüggesztéssel rendelkezik, amely még rossz burkolatú utakon is problémamentes utazást biztosít. Az erős elektromos roller felfüggesztési merevsége 18 fokozatban állítható, a kormány egyszerű elfordításával.
KAABO Wolf King GTR Black elektromos roller

Hidraulikus tárcsafékek E-ABS-szel

A KAABO Wolf King GTR 160 mm-es hidraulikus tárcsafékekkel rendelkezik E-ABS-szel, amelyek az elektronikus motorfékkel együttműködve kiváló fékhatást biztosítanak.
KAABO Wolf King GTR Black elektromos roller

Az elektromos roller alumíniumötvözet vázzal rendelkezik, és elfér a csomagtartóban

A KAABO Wolf King GTR kiváló minőségű 6082 repülőgépipari alumíniumötvözet vázzal büszkélkedik, így bátran támaszkodhatsz az erejére és merevségére, hiszen mindez nagyobb, mint az acélé, viszont az alumínium tömege lényegesen kisebb. Az elektromos rollert úgy alakították ki, hogy könnyen összecsukható legyen és szükség esetén például egy autó csomagtartójába is beférjen.

Kaabo Premium garancia

KAABO prémium garancia

A KAABO Wolf King GTR Black elektromos rollerre prémium garancia, teljes körű garanciális valamint garancián túli szerviz vonatkozik. Ha hivatalos forgalmazótól vásárolsz Kaabo rollert, nem kell aggódnod a komplikációk miatt. A pótalkatrészek túlnyomó többsége raktáron van és azonnali használatra kész. A prémium garanciának köszönhetően káresemény esetén nem kell sehova sem autóznod, és nem kell mást tenned, mint kitölteni a reklamációs űrlapot.

Az űrlap itt található

Paraméterek

Felhasználó

Ajánlott Felnőtteknek
Ajánlott ettől a kortól 18 éves kortól
Ajánlott magasság 170 cm
Bringás max. magassága 200 cm
Bringás min. magassága 160 cm

Konstrukció

Teherbírás 150 kg
Tömeg 62 kg
Váz anyaga Alumínium
Markolat Gumi
Roller hossza 130 cm
Kormány minimális magassága 101 cm
Kormány maximális magassága 101 cm
Taposólemez szélessége 23 cm
Taposólemez hossza 50,8 cm
Taposólemez magassága 33 cm

Tulajdonságok

További tulajdonságok Kijelző, E-ABS, Sebesség üzemmódok
Fékrendszer Tárcsafék
Szín Fekete
Védelmi fokozat IPX5
Megvilágítás Első világítás, Hátsó világítás, Oldalsó LED

Kerekek

Első kerék átmérője 304,8 mm (12 ")
Hátsó kerék átmérője 304,8 mm (12 ")
Kerekek anyaga Gumi

Meghajtás

Teljesítmény 4 000 W
Maximális sebesség 25 km/h
Maximális emelkedés 50 %

Akkumulátor

Megtehető távolság 180 km
Akkumulátor kapacitás 35 Ah
Akkumulátor típusa Lítium-ionos
Akkumulátor feszültség 72 V

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia
Kód:  SPTkbo013
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  8594176662930

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20