Oldal frissítése

JVC LT-65VU83A 65" SMART TV

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

JVC LT-65VU83A 65" SMART TV

JVC LT-55VU83A
A frekvencia 1500 Hz

1500 Hz-es képfrissítés

Ready DVB-T2

DVB-T2 Ready

Ultra HD felbontás

Ultra HD felbontás

20W hangszórók

20W-os hangszórók

Zárkóznak éles képet

Éles kép

Az új JVC TV modell kiváló képélességgel büszkélkedhet. Köszönhetően a Clear Motion Picture képalkotási technológiának, lenyűgöző 1500 Hz-es képfrissítésével élvezheted a fényerőt, az élességet és sima képeket. Mindezt nem csak az akciójelenetek esetében.

Maximális TV vétel és kompatibilitás

A JVC TV minden jelenleg használt tunerrel felszerelt, így kész a televíziójel vételére. Nem szeretnéd, hogy a közeljövőben új tévét kelljen vásárolnod vagy új TV tunert a digitális műsorszórásra való átállás miatt? A JVC TV DVB-T tunerrel rendelkezik, amely alkalmas a digitális földi műsorszórás vételére, emellett  DVB-C és DVB-S2/S tunerrel rendelkezik a műholdas adások vételéhez. Továbbá DVB-T2 tunerrel és HEVC H.265 kodekkel felszerelt. Ennek köszönhetően teljesen felkészülhetsz a közelgő átállásra, a digitális földi műsorszórásra. A tévé DVB-T2 tanúsítvánnyal rendelkezik, melyet a Cseh Rádió ellenőrzött.

Maximális kompatibilitás TV vétel
UHD TV - csúcs között képminőség

UHD TV - csúcs képminőség

Az UHD, vagyis az ultra nagy felbontás a jelenleg legelterjedtebb Full HD utódja. Ezt a megnevezést használják azokra az eszközökre, melyek méretaránya legalább 16:9-es, és legalább egy bemeneti csatornáján képes legalább 3840x2160 képpontos minőséget biztosítani. Ennek köszönhetően megtapasztalhatod a legvalósághűbb képet, a példátlan élességet és a változatos színeket. Jelenleg nem található jobb technológia a piacon, mint az UHD. 

Nem nagyszerű kép, hanem nagyszerű hang is

Ahhoz, hogy tökéletesen élvezd a filmet, nem csak éles, teljesen  valósághű képre, hanem minőségi hangra is szükség van. Ezért a TV-készülék két 12W hangszóróval rendelkezik, amelyek a Dolby Digital Plus-nak köszönhetően éles és tiszta hangot biztosítanak.  

Nem csak egy nagy kép, de a hang

Smart TV = számtalan lehetőség

A JVC SMART TV a használat új dimenzióját kínálja. A beépített WiFi vevővel egyszerűen csatlakoztathatod a TV-t az otthoni hálózathoz, és hirtelen megnyílhat a világ, szó szerint is. Az internetes böngésző gyorsan és tisztán látható a képernyőn, így böngészheted kedvenc honlapjaid vagy webes alkalmazásaid, mint a YouTube, a Facebook vagy a Twitter.

AVS

Az Audio Video Stream segítségével könnyedén csatlakoztathatod a TV-t az otthoni hálózat más eszközeire, amelyek támogatják ezt a funkciót, például mobiltelefonra vagy tabletre. Így könnyen elérhető a nagy képernyő a videólejátszáshoz vagy fényképek megjelenítéséhez hordozható eszközről. További kényelmes funkció a hordozható eszköz képernyőjének tükrözése, melynek köszönhetően a TV megosztott képernyőként működik. 

HbbTV

HbbTV hibrid vagy televízió. Ez egy másik nagyszerű funkciója a JVC SMART TV-nek. Összeköti a tévét a szélessávú digitális televízió hozzáféréssel. Ennek köszönhetően hozzáférhetsz televíziós archívumokhoz vagy csatornákhoz. Akár 10 évnyi folyamatos videózáshoz férhetsz hozzá. A gyermekek értékelni fogják ezt a funkciót, főleg ha archív gyermekműsorokat kapcsolsz be. Ez a technológia teljesen ingyenes és regisztráció nélküli. 

Továbbfejlesztett támogatás a JVC TV tulajdonosai számára

A JVC prémium szolgáltatási csomagot kínál ügyfeleinek. A JCV PREMIUM SERVICE PACK számos előnyt kínál minden JVC TV tulajdonosnak. 


Minden JVC TV-re kiterjesztett, 42 hónap hónapos garanciát nyújt. Vásárlás után regisztrálj a www.JVC-TV.com weboldalon.


40"-os (102 cm-es) vagy nagyobb tévével rendelkező tulajdonosok magasabb színvonalú szolgáltatásokra jogosultak az otthonuk kényelmében probléma esetén.


Ha szükséges, a JVC szerviz technikus gyors megoldását vagy javítást biztosít néhány munkanapon belül.


Minden ügyfél számára elérhető a telefonos forródrót. Itt nem csak hibát tudsz bejelenteni, de segítünk az új TV beüzemelésében is, illetve minden technikai jellegű kérdést megválaszolunk a JVC TV-vel kapcsolatban. 


A JVC PREMIUM SERVICE PACK prémium csomaggal kapcsolatos bővebb információ, regisztrációs űrlap, és kiterjesztett garancia információ elérhető a www.JVC-TV.com weboldalon.

Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 65 " (165,1 cm)
Felbontás 4K Ultra HD
Maximális felbontás 3840 × 2160 Mpx

Kijelző

Technológia LCD LED

Rendszer

Operációs rendszer Saját OS
Típus Smart TV

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások YouTube, Facebook
SMART funkciók HbbTV, Webböngésző

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről

Csatlakozás

HDMI 4 ×
USB 3 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 146 cm
Magasság 90 cm
Mélység 35,5 cm
Magasság talp nélkül 85 cm
Mélység talp nélkül 6,1 cm
Tömeg 36,8 kg

Szín

Szín Fekete
Kód:  WJV065p
Termékszám:  JVCLT65VU83A
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20