Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

JVC KW-V240BT

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

JVC KW-V240BT

A JVC KW-V240BT luxus multimédiás autórádiója a hagyományos FM / AM tuner mellett egy CD / DVD-lejátszót, két páros Bluetooth funkciót és egy érintőképernyős kijelzőt kínál . Ezenkívül a JVC KW-V240BT MP3 és FLAC formátumok széles választékát támogatja, fejlett technológiákkal a tökéletes hangminőség eléréséhez és az internetes rádiós és streaming alkalmazásokhoz való kompatibilitáshoz.

A JVC KW-V240BT legfontosabb jellemzői

  • KW-V240BT Multimédiás autós rádió 6.2 "érintőképernyővel
  • CD / DVD lejátszó
  • Az Android és az Apple telefon használata vezetés közben
  • Csatlakoztassa telefonját vagy iPodját USB vagy Bluetooth segítségével
  • A kamera hátramenetének bemenete
  • Támogatja a nagyszámú formátumot (MP3, AAC, FLAC, MPEG4, JPG)...)
  • 13 sávos grafikus kiegyenlítő 11 presetel
  • USB tölteni a telefont

Autórádió, filmkészítő és fotómegtekintő

A JVC KW-V 240BT átlós, 6,2 hüvelyk átmérőjű és érintőképernyője van. A gyártó műhelyéből egyedülálló kialakítással rendelkezik, amely tökéletesen illeszkedik az autó belsejébe. Az USB portnak köszönhetően csatlakoztathatja az okostelefont a KW-V 240BT-hez, és a rádióállomások helyett böngészheti a kedvenc zeneszámait. A JVC KW-V 240BT mellett filmeket is lejátszhat vagy fényképeket nézhet - az MP3, WMA vagy AAC mellett az autórádió is kompatibilis az MPEG és DivX videofájlokkal vagy JPEG képekkel. A hátrameneti kamerát is csatlakoztathatja, és megtekintheti az autó mögötti helyzetet a kijelzőn.

A JVC KW-V240BT a legjobb minőségű hangzás

A JVC KW-V240BT autójának kiváló minőségű hangzása a K2 és a basszuskiemelést a mély hangok növelésére ösztönzi. A négyszeres 50 wattos teljesítmény és a MOS-FET erősítő tökéletes zenei élményt nyújt az éles magasságok és kifinomult központok számára. A részletes hangbeállítás lehetővé teszi a 13 hangsávos hangszínszabályozónak, hogy a KW-V240BT hangját hozzáigazítsa a maximális kényelem eléréséhez.

A JVC KW-V240BT Bluetooth technológiája

A Bluetooth segítségével két telefon csatlakoztatható a KW-V240BT készülékhez, biztonságos és egyszerű párosítással. Hands-Free hívások magas hangminőséggel és zajcsökkentéssel , hangtárcsázással és telefonkönyv hozzáféréssel rendelkeznek. A telefonról származó hangfájlokat a KW-V240BT a lejátszási listáról választhatja ki. Csatlakoztasson legfeljebb 5 Bluetooth-eszközt egy időben, és ossza meg és váltson át zenei streameket barátaival. 

Paraméterek

Bemenet/Kimenet

Optikai meghajtó CD, DVD
Csatlakozók USB, RCA

Felszerelés és funkció

Felszerelés Bluetooth
Tulajdonságok RDS
Funkciók Támogatás Apple készülékekhez, Támogatás Android készülékekhez, Hangszínszabályzó, Bass boost
Támogatott formátumok MP3, FLAC, AAC, WAV, WMA, JPEG, MPEG, DivX

Rádió

Tunerek AM, FM

Teljesítmény

Teljesítmény erősítő 4×50 W

Méretek

Rádió mérete 2 DIN
Szélesség 182 mm
Magasság 111 mm
Mélység 160 mm
Kód:  JVC211c
Termékszám:  KW-V240BT
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15