Oldal frissítése

JVC KW-M730BT

4,0 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

JVC KW-M730BT

Ez a luxus autórádió a klasszikus FM/AM tuner mellett sok más funkciót is kínál. A Bluetooth segítségével csatlakoztathatunk hozzá akár két telefont, illetve beállíthatjuk az érintőképernyős kijelzőn a betekintés szögét. A JVC KW-M730BT továbbá a zenei formátumok széles skáláját támogatja, az MP3-tól kezdve egészen a FLAC formátumig. Fejlett technológiával rendelkezik a tökéletes hangzás biztosítása érdekében. Kompatibilis az internetes rádiókkal és a streamelő alkalmazásokkal.

JVC KW-M730BT főbb jellemzői

  • Autórádió 6,8" érintőképernyős kijelzővel, amelyen beállítható a betekintési szög
  • Android Auto és Apple CarPlay biztosítja a vezetés közbeni biztonságos mobiltelefon használatot
  • Kompatibilis a Pandora és a Spotify alkalmazásokkal
  • A telefon vagy az iPod USB-n vagy Bluetooth-on csatlakoztatható
  • Számos formátumot támogat (MP3, AAC, FLAC, MPEG4, JPG ...)
  • Kézi hangszínszabályozó
  • Space Enhacement térhangzás
  • 2 x 1.5A USB telefontöltő

Rádió, médialejátszó és fényképnézegető

A JVC KW-M730BT autórádió érintőképernyős kijelzője 6,8"-os átmérőjű, amelyen beállíthatjuk a betekintés szögét is 0-tól egészen 20°-ig. Az egyedi El Kameleon design-nak köszönhetően az autórádió tökéletesen illeszkedik minden jármű belső terébe. Az USB csatlakozónak köszönhetően könnyedén csatlakoztathatjuk az autórádióhoz az okostelefonunkat, és a rádiócsatornák helyett a saját zenei adatbázisunkból játszhatjuk le a kedvenc zeneszámainkat. A JVC KW-M370BT autórádióval azonban nem csak zenét hallgathatunk, hanem filmet is nézhetünk, illetve fényképeket is nézegethetünk - az autórádió kompatibilis az MP3, WMA, WAW és AAC formátumokkal, de az MPEG4 és MKV videó fájlokat is képes lejátszani, illetve megjeleníti a JPG formátumú képeket.

A JVC KW-M730BT garantálja a kiváló hangzást

A JVC KW-M730BT autórádió első osztályú hangzását a K2 és a HD Voice technológia teszi lehetővé, amely a Space Enhacement térbeli hangzással egészül ki. A speciális Volume Link funkció biztosítja, hogy a hangot tisztán halljuk, még akkor is, ha túl nagy az autózás közbeni zaj (pl. göröngyös útfelület). A pontos hangbeállítást a 13 sávos hangszínszabályozó teszi lehetővé, amelynek köszönhetően a hangzást mindig a saját igényünknek megfelelően állíthatjuk be.

A telefon funkcióinak biztonságos használata vezetés közben

Az Android és az Apple CarPlay rendszereknek köszönhetően a JVC KW-M730BT autórádió kijelzőjén megjeleníthetjük és kezelhetjük az okostelefonunk egyes funkcióit. Kényelmesen és biztonságosan intézhetünk sürgős telefonhívásokat, küldhetünk és fogadhatunk üzeneteket, vagy bekapcsolhatjuk a GPS szolgáltatást, ha eltévedtünk. Mind a két rendszer kompatibilis a mobiltelefonokkal. Az Apple CarPlay esetében nem csak a telefonunkat, hanem az iPodunkat is csatlakoztathatjuk az autórádióhoz. 

 

Paraméterek

Bemenet/Kimenet

Csatlakozók USB, RCA

Felszerelés és funkció

Felszerelés Bluetooth
Tulajdonságok RDS
Funkciók Támogatás Apple készülékekhez, Támogatás Android készülékekhez, Hangszínszabályzó
Támogatott formátumok MP3, FLAC, AAC, WMA, JPEG, MPEG

Rádió

Tunerek AM, FM

Teljesítmény

Teljesítmény erősítő 4×50 W

Méretek

Rádió mérete 2 DIN
Kód:  JVC210a
Termékszám:  KW-M730BT
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10