Oldal frissítése

JVC KD X220

5 4 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

JVC KD X220

Soundtrack autóját kedvenc zenéit, és kihasználni a mobiltelefon. Előfordult, hogy a játék és a vezérlés közvetlenül a kijelző egy mobiltelefon Android vagy iOS. 24 bites digitális átviteli ne hagyjon ki egyetlen részletet és MOS-FET erősítő hang bontakozik nagyobb mennyiségben. Amikor csatlakoztatja a telefont USB is erőteljes akkumulátor töltése miatt rendkívüli 1A kimenet. A rádió is megvásárolhatja a Bluetooth készlet (KS-BTA100), és a rádió hirtelen alakulnak a kihangosított hívások használata nélkül a kezét.

legfontosabb jellemzői

  • Rádió USB port és AUX bemenet
  • A részletek a 24-bites átalakító
  • Támogatás Android és iPhone alkalmazások
  • Közvetlen vezérlés és kommunikáció okostelefonok
  • Erőteljes USB kimenet (1A) használható újratöltés

Természetesen nem kell a telefont. USB Flash Drive fér valamint egy kiterjedt zenei könyvtár. Ott van még a klasszikus 3,5 mm-es AUX bemenet az előlapon, ami valóban csatlakozni bármilyen hordozható lejátszó fejhallgató. Egyszerűen csatlakoztassa a megfelelő kábelt. Szükséges természetesen van egy beépített rádió tuner, amely áttekintést nyújt a közlekedési helyzet és édesíti műsoraik hosszú utazás.

Műszaki adatok:

teljesítmény:
4 x 50 W (max.)

Jellemzők:
3-sávos hangszínszabályozó CEQ
RDS tuner
Semleges LCD kijelző
Red megvilágított gombok
Némítás funkció
vonal kimenet
kivehető panel
fekete kivitelben
méretek:
188 × 58 × 119

Paraméterek

Kód:  JVC201u2
Termékszám:  KD X220
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10