Oldal frissítése

JVC KD-R471

4,8 4 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

JVC KD-R471

A gyors autózás szerelmese vagy és emellett imádod élvezni a kedvenc zenéid tónusait, mozzanatait? Nem találtad meg a megfelelő berendezést, amely kielégítené a minőségi zenehallgatás utáni vágyaidat? A JVC autórádió teljesíti a kívánságaidat és közben élvezheted a zavaratlan zenehallgatást. 

Legfontosabb jellemzők

  • A rádió beletol az ülésbe
  • Fényes és letisztult design
  • Egyszerű és intuitív kezelés
  • Magas minőségű lejátszás CD-ről vagy USB-ról
  • Eltávolítható panel

Eget rengető hangzás

 A lejátszó egyszerű és letisztult designja az első pillanattól kezdve elbűvöl. A rádió domináns eleme a nagyméretű LCD kijelző, amelyen láthatod az éppen játszott dal címét vagy a csatorna nevét. Ehhez fekete keret és gyönyörű, piros háttérvilágítás jár. A gombokon tökéletesen olvashatók a feliratok, így nagyon egyszerű és intuitív az irányítás. A készülék előlapján megtalálható az USB bemenet és a nyílás, ahova behelyezheted a CD-t. Továbbá hatalmas előnyként lehet megemlíteni azt, hogy csatlakoztathatod a subwoofert, amely szétrázza majd az autód belterét.

A készülék teljes mértékben támogatja a zenét MP3, WMA, FLAC formátumban, továbbá az ID3 és WMA tagot. A rádió képes kommunikálni az összes Androidos okostelefonnal. Ennek köszönhetően könnyedén használhatod a JVC alkalmazást, vagy pedig töltheted a telefonodat. A MOS-FET erősítőnek köszönhetően képes 4 x 50W teljesítményre, így aztán tökéletesen minőségben élvezheted a kidolgozott magas és közép hangokat. 

Paraméterek

Bemenet/Kimenet

Optikai meghajtó CD
Csatlakozók USB, AUX / Line IN

Felszerelés és funkció

Tulajdonságok RDS, Levehető előlap
Támogatott formátumok MP3, FLAC, WMA

Teljesítmény

Teljesítmény erősítő 4×50 W

Méretek

Szélesség 182 mm
Magasság 53 mm
Mélység 158 mm
Kód:  JVC201h8
Termékszám:  KD R471
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05