Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

JVC GZ-R401B

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

JVC GZ-R401B


Szükséged van egy megbízható társra kirándulásokhoz, a családi nyaralás során vagy az idei síeléshez a gyerekekkel? Akkor a JVC praktikus kameráját csak neked találták ki. A JVC GZ-R401B elegáns fekete modell az úgynevezett Full HD felbontást (1920 x 1080 pixel) is támogatja, így minden fontos eseményt lencsevégre kaphatsz majd. A meghitt pillanatok minél közelebbi rögzítéséről pedig a 40x optikai és a 60x dinamikus zoom gondoskodik.

A JVC GZ-R401B digitális videókamera alapvető jellemzői

  • JVC GZ-R401B elegáns fekete színben
  • Nagy ellenállóképességgel rendelkezik a vízzel, a faggyal, a porral és a vízzel szemben
  • 2,5 megapixeles CMOS-érzékelővel felszerelve, háttérvilágítással
  • 80 milliméteres érintőképernyővel büszkélkedhet
  • A fényképezőgép 40x optikai és 60x dinamikus zoomot kínál
  • Egy kártya segítségével akár 4GB belső memóriával is bővíthető
  • Arcfelismerés és Video Time Recording funkciókkal
  • Full HD minőség - 1920 × 1080 pixel
  • K2 technológia a kiváló minőségű hangfelvételhez

A kényelmetlen helyzetekben is megállja a helyét

A JVC GZ-R401B modelljét tényleg bárhová magaddal viheted majd a táskádban. A fényképezőgép ugyanis IPX6/IPX8 biztonsági tanúsítvánnyal is rendelkezik, amely nem engedi meg, hogy víz kerüljön a kamerába. Egy másik nagyra értékelt tulajdonság a MIL-STD-810F 516.5 teszt által biztosított IP5X porállóság, illetve a -10 és 40° C közötti hőmérsékleten garantált fagyállóság. Arról, hogy a felvételeid tökéletesek – remegéstől vagy bemozdulástól mentesek legyenek, az intelligens képstabilizációs technológia gondoskodik. Nagyobb eseményeken az arcfelismerés funkció, valamint a környezetnek megfelelő automatikus beállítások segítik majd a tökéletes felvételek készítését.

Minőségi kiegészítőkkel és tartozékokkal

A JVC GZ-R401B digitális fényképezőgép ráadásul az úgynevezett "action camera" üzemmódban, lezárt kijelzővel is használható. A lenyűgöző minőségű felvételekről ugyanis a 2,5 megapixeles, háttérvilágítással rendelkező CMOS szenzor gondoskodik. A videókat egy háromhüvelykes, LCD érintőképernyőn nézhetjük vissza, amely támogatja a time-lapse funkciót és intelligens animációkat is kínál. A zoom mikrofon a K2 technológiával páratlan hangzást biztosít minden helyzetben. A felvételek Full HD felbontásban, akár 24Mb/s átviteli sebességgel készülhetnek. A Super LoLux segítségével a kamera még rossz fényviszonyok között, megvilágítatlan helyeken is képes fantasztikus felvételeket készíteni. A többiről pedig a 37 milliméteres KONICA MINOLTA HD lencse gondoskodik majd.

Helyproblémád biztosan nem lesz vele

Csak rajtad múlik, hogy az összesen 4GB belső tárhelyet miként és mekkorára növeled. Ehhez mindössze egy SD, SDHC vagy SDXC memóriakártyákra lesz majd szükséged. Állóképeket 10 megapixeles minőségben készíthetsz. Az integrált akkumulátor teljesítménye 3200 mAh, amely akár 5 órás folyamatos használatot is lehetővé tesz. Ha lemerült a készülék, egy USB kábellel bármikor újratölthető – de közben sem kell majd abbahagynod a rögzítést. A digitális kamera az AV mellett HDMI (1.3 verziószám) kimenettel is fel lett szerelve. A csomagban helyet kapott az Everio MediaBrowser 4 alkalmazás, amivel könnyedén szerkeszthetjük és archiválhatjuk felvételeinket. A modell természetesen az iMovie és a Final Cut ProX szoftverekkel is kompatibilis. Többnyelvű menüvel.


Paraméterek

Méret & súly

Szélesség 0,6 cm
Magasság 0,6 cm
Mélység 1,27 cm
Tömeg 0 kg

Szín

Szín Fekete

Típus és funkció

Típus Outdoor

Érzékelő

Érzékelő típusa CMOS

Videó

Maximális videófelbontás Full HD

Objektív

Optikai zoom 40 ×

Kijelző

Kijelző mérete 3 " (7,62 cm)
Kijelző funkciók Forgatható/lehajtható, Érintőképernyős

Memória és mentés

Memóriakártya típusa SD
Belső memória 4 096 MB (4 GB)

Akkumulátor

Tápellátás típusa USB
Akkumulátor-kapacitás 3 200 mAh

Érzékelő típusa CMOS
Érzékelő felbontása 2,5 px
Optikai zoom 40 db
Kijelző mérete 3 "

Típus és működés

Típus Outdoor
Jellemzők Strapabíró, Vízálló, Érintéses vezérlés, Akkumulátorral működő

Memória és tárhely

Memóriakártya típusa SD, SDHC, SDXC, micro SD
Belső memória 4 MB (0 GB)

Kimenetek

Audio/Video Mini HDMI

Akkumulátor

Akkumulátor-kapacitás 3 200 mAh
Tápellátás típusa USB

Méretek és tömeg

Tömeg 0,29 kg
Szélesség 6 cm
Magasság 5,95 cm
Mélység 12,7 cm

Szín

Szín Fekete
Kód:  JVC2001b5
Termékszám:  35052342
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10