Oldal frissítése

JVC GZ R315W Fehér

4,0 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

JVC GZ R315W Fehér

Digitální kamera JVC GZ R315W zdokumentuje vaše zážitky detailním Full HD videem a poradí si se čtyřmi nejčastějšími způsoby ohrožení - odolá prachu, mrazu až -10 °C, pádu z 1,5 metru a ponoření až do 5metrové hloubky! A kamera lesz ideális egy, a felhasználó vagy a nyaralás az egész család, például. A víz, a hegyek, a parton, vagy bárhol máshol, ahol a hagyományos fényképezőgép könnyen baja. De ez nem a "rendes" kültéri kamera, mert a modell JVC GZ R315W különösen lenyűgöző feltételeket biztosítják a legjobb Full HD videó, tiszta képeket még a gyorsan mozgó, élénk színekkel.

legfontosabb jellemzői

  • Menü angol
  • 2,5 megapixeles CMOS érzékelő hátsó megvilágítással
  • Super LoLux kiválóság a sötétben
  • Intelligens rázkódásmentes technológia
  • Szoftver Everio MediaBrowser 4 szerkesztését és archiválását
  • Vízálló, páduvzdorná, fagyálló, porálló

Köszönhetően a nagy fény lencse (f / 1,8), és a jelenléte érzékeny CMOS-érzékelő hátsó megvilágítású fényképezőgép képes megragadni a Full HD felvételek még gyenge megvilágítás. A rögzített videó nem szenved romlása vagy fokozott zaj. A lencse nem csak a vonzó paramétereket irányfény, hanem egy 40X optikai zoom párosul zoom mikrofonnal. A forgatás a kevésbé tapasztalt felhasználóknak, hogy a beépített intelligens automatikus módban. Meg lehet felismerni a különböző jelenetek és arcok a résztvevők, és ennek megfelelően választja ki a legjobb beállításokat, hogy elérjék a legmagasabb minőségű képet. Ezen túlmenően, a kamera is élvezik létrehozására time-lapse videó, amely elfog a növekvő sikerét a munka és a természet szépségét.

Nahrávání probíhá do formátu AVCHD s rychlostí záznamu až 24 Mbps! Prompt pillanatfelvételek videorögzítés közben könnyedén vegye ki a szükséges lépéseket. A kamera is lehetővé teszi, hogy elfog látványos time-lapse videók. A forgatás során is keresni 3 "érintőképernyő dönthető. Általa úgy valósul kamera egyszerűen vezérlés intuitív környezet a nyelvet. A kamera üzemmódban képes beépített akkumulátor szabványos hossza 5 óra.

Kód:  JVC410l36
Termékszám:  GZ R315W
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10