Oldal frissítése

JURA Z6 ALU

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

JURA Z6 ALU

Alumínium felső és elülső rész

A Z6-os készülékkel a JURA új utakra lépett, és magasabbra emelte az eddig is nívós színvonalat. Az igényesség már az első pillanatban felfedezhető: felső és elülső része 3 milliméteres masszív alumíniumból készültek. A JURA legmodernebb kávéfőzői bizonyítják, hogy a Svájci fejlesztések innovatívak és igényesek. A fejlesztések során mindig a tökéletes kávéminőség az elsődleges szempont, valamint a széleskörű kávéspecialitások a Ristrettótól kezdve a Flat White-ig.


 JURA Z6 ALU

Minden idők lehető legjobb Espresso-ja

A JURA a kiváló Ristretto és Espresso élmény érdekében a főzőegységet tökéletesre fejlesztette. Ezen készüléknél a kiváló kávéminőség természetes. A Puls Extraktion Process főzőegység megismerteti a fogyasztóval az igazi Espresso ízt.


Tej és tejhab a teljes élvezetért

Az innovatív technológiájú tejhabosító fej csábító minőségben készít tökéletes állagú, könnyed tejhabot. Az átállás tejről tejhabra teljesen automatikus. Hála a legújabb innovációnak, állítható lett a tej és tejhab hőmérséklete, így még személyre szabottabban készíthetünk specialitásokat, a legmagasabb színvonalon, kávéházi minőségben. Ráadásul mindezt egyetlen gombnyomásra.

 JURA Z6 ALU

 JURA Z6 ALU

Könnyű kezelhetőség

A JURA minden automata készülékénél garantált a magától értetődő kezelhetőség és intuitív működés. Az RFID technológiának köszönhetően a vízszűrő filter automatikusan csatlakozik a készülékhez, amely felismeri azt és így nem kell bajlódni semmilyen beállítással.


Funkcionalitás

A Z6-os készülék amellett, hogy magas teljesítménnyel bír, rendkívül kompakt is egyben. Minden szükséges gomb és működéséhez szükséges alkatrész kényelmesen elérhető. A víztartály leemelése és a kávébab tartály feltöltése is egyszerű, könnyen hozzáférhető. A kávékülönlegességek tetszés szerint nevezhetőek el és programozhatóak be a készülékbe. Karbantartása úgyszintén egyszerű: elég egyetlen gombnyomás.

 JURA Z6 ALU

Paraméterek

Kávéfőző típusa

Típus Automata
Kivitel Szabadon álló

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel 1 450 W
Szivattyú nyomása 15 bar
Víztartály űrtartalma 2,4 l

Funkciók

Általános funkciók Két csésze készítése egyszerre
Karbantartási és tisztítási funkciók Energiatakarékos mód

Felszerelés

Általános felszereltség Beépített kávédaráló
Tejadagolás módja Tejrendszer

Méret & súly

Mélység 45 cm
Szélesség 32 cm
Magasság 37,5 cm
Tömeg 12 kg

Szín

Szín Ezüst
Kód:  JURES027
Termékszám:  15129
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10