Oldal frissítése

Jura Cool Control tejhűtő 1,0 l - fekete

Jura Cool Control tejhűtő 1,0 l - fekete

A Jura Cool Control innovatív tejhűtő minden kávékedvelőt lenyűgöz. Az 1,1 literes tartály az ideális 4°C-ra hűti le a tejet, majd meg is tartja ezen a hőmérsékleten, lehetővé téve ezáltal a minél ízletesebb ital elkészítését. Kiváló minőségű, alumínium díszítéssel és elegáns szellőzőnyílással gazdagított rozsdamentes acélból készül. A tejjel érintkező összes alkatrész alkalmas mosogatógépben való tisztításra. A tejhűtő az automata kávéfőzővel és a beépített szintjelzővel történő vezeték nélküli kapcsolata mindig jelzést ad, így a tartályt a megfelelő időben töltheted fel. 

A fekete, 1 literes Jura Cool Control tejhűtő legfontosabb jellemzői

  • Aktív hűtő edény
  • A JURA automata kávégépekhez készült
  • A tejet 4 fokosra hűti le, és tartja is ez a hőmérséklet
  • Kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült
  • Alumínium díszítéssel és elegáns szellőzőnyílásokkal egészítették ki
  • Beépített szintjelzővel
  • Kényelmes tejfeltöltést tesz lehetővé
  • Jura Cool Control digitális hőmérsékleti kijelzővel
  • Fekete színben

Tökéletes hőmérsékletű tej

A tej újbóli feltöltése kimondottan kényelmes és a digitális hőmérséklet-kijelzővel ellátott tartály eltávolítása nélkül is lehetséges. A tartályhoz optimálisan illesztett felpattintható alumínium fedél hozzájárul az egyszerű kezeléshez és a kényelmes működtetéshez. Minimalista kialakításával a tejhűtő tökéletesen illik minden JURA automata kávégéphez. A Jura Cool Control segítségével mindig friss, tökéletes állagú tejhabbal készült kávét kortyolhatsz.

Űrtartalom:
1,1 l

Méretek:
22,5 × 22,5 × 21,7 cm

Tömeg:
2,5 kg


Paraméterek

Térfogat

Térfogat 1 l

Tulajdonságok

Készülék anyaga Rozsdamentes acél
Kód:  JURKM553
Termékszám:  7630917240553
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15