Oldal frissítése

Judgment - Xbox Series X

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Judgment - Xbox Series X

%

Ryu Ga Gotoku játéka, az Judgment egy akció kaland, amelyet a Sega adott ki.

Judgment

Toshihiro Nagoshi producer és a Studio Ryu Ga Gotoku, a Yakuza sorozat alkotói létrehozták az Ítélet című bűnügyi és izgalmas drámát.

Judgment

Yagami egy kis detektívirodát vezet a sikoltozó Kamurocho kerületben, és minden olyan munkát elismer, amelyet mások megtagadnának.

Judgment

Egykori ügyvédből nyomozóvá

Találkozz Takayuki Yagamival. Miután egyik korábbi ügyfele nyomasztó árulásával nézett szembe, csaló emberként vált ismertté, aki megengedte a gyilkosok elmenekülését, hatékonyan rombolva hírnevét. Most egy titokzatos sorozatgyilkossági esettel találkozott, és a végsőkig kell majd nyomoznia.


Judgment

Ítélet a következő nemzedék gondozásával

Az akció thriller a következő generációs konzolt nézi, és újratervezett grafikát kínál, sima, 60 képkocka / másodperc sebességgel, valamint az összes eddig kiadott DLC-vel.

Judgment

Furcsa és brutális sorozatgyilkosságok

A várost sorozatos gyilkosságok rendítik meg, amelyekben vájt szemű áldozatok holttestét fedezik fel. Yagami részt vesz régi ügyvédi irodájának ügyében. A gyilkos leleplezéséhez meg kell keresnie azt az igazságot, amely három évvel ezelőtt elkerülte az övét. De vajon a kudarcok által üldözött ember képes-e legyőzni saját múltját?

Judgment

Yagamit gyakran városi bűnözők és szélhámosok sújtják, de ahhoz, hogy az ügy végére jusson, nem csak arra van szükség, hogy csak jól tudjon mosakodni.

Judgment

Kihallgatni, felfedezni és bemutatni a bizonyítékokat. Nézze meg a gyanúsítottakat, cserélje ki, oldja fel a zárakat és fényképezzen a rejtély megoldása érdekében.




Paraméterek

Műfaj

Műfaj Akció

Lokalizáció

Szöveg EN, DE
Szinkron EN

PEGI Értékelés

Korhatár 18 éves kortól

Verzió

Platform Xbox Series X - dobozos változat

Platform / Licenc

Típus Játék
Platform Xbox Series X
Licenc Doboz

Multiplayer

Max. játékosok száma a képernyőn 1

Megjelenési dátum

Megjelenés éve 2021
A kiadás hónapja Április

Virtuális valóság

Virtuális valóság Nem támogatott

Next-gen optimalizálás

Next-gen optimalizálás Xbox Series X optimalizálás
Kód:  XBSE0028
Termékszám:  5055277042487

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05