Oldal frissítése

JTF P200 Green, 3db

5 790 Ft

JTF P200 Green, 3db

Fedezd fel a fogak ápolásának új módját a P200 sonic elektromos fogkeféhez való speciális fejjel, amelyet kizárólag ezekhez a fogkefékhez terveztek, és használatuk számos előnnyel jár. A kitűnő kialakítású sörték fogról fogra tisztítanak, és akár 10-szer több lepedéket távolítanak el, mint a hagyományos kézi kefék. A speciális " W" szögű vágás és a kiterjesztett sörték lehetővé teszik, hogy a szálak mélyen behatoljanak a fogak közé, és alaposan eltávolítsák a lepedéket. A JTF P200 cserefogkefefej közepesen puha sörtéi gyengéd tisztítást biztosítanak, és megakadályozzák az íny visszahúzódását, ami szabaddá váló gyökerekhez vezethet. Az optimális eredmény érdekében javasoljuk a fej cseréjét 3 havonta. Egy csomagban 3 szónikus cserefejet találsz a JTF P200 Green fogkeféhez.

A JTF P200 Green csere fogkefefej fő jellemzői, 3 darab

  • A cserefejek kompatibilisek a JTF P200 Sonic elektromos fogkefével
  • A kiválóan megtervezett sörték akár 10-szer több lepedéket távolítanak el, mint a hagyományos kézi fogkefék sörtéi
  • A fejlett " W" kialakítás és a kiterjesztett sörték lehetővé teszik, hogy mélyen elérd a fogakat és hatékonyan távolítsd el a lepedéket
  • A JTF P200 cserefogkefefej közepesen puha sörtéi gyengéd tisztítást biztosítanak a fogak számára
  • A csere fogkefefej segít megelőzni az íny visszahúzódását, ami a foggyökerek szabaddá válásához vezethet

Paraméterek

Típus

Típus Szónikus
Sorozat szerint JTF P200
Rendeltetés Felnőtt

Mennyiség

Darabszám 3 db
Kód:  JTFnhh21
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  P200 bh green

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10