Oldal frissítése

JOYO Bantamp Zombie II

4,8 6 értékelés
68 690 Ft

JOYO Bantamp Zombie II

A Joyo banTamP II hibrid gitárerősítők olyan fejlesztésekkel érkeznek, amelyek egy lépéssel előrébb viszik a játékodat. Külön vezérlők mindkét csatornához, lábkapcsolóval történő kapcsolási lehetőséggel, amely szintén a csomag részét képezi. Az első sorozat minden más erőssége változatlan marad. Tehát egy erősítő egy kompakt házban, 20 W-os teljesítménnyel. Kényelmesen, egy kézzel is hordozható, és nem foglal több helyet, mint egy hagyományos uzsonnás doboz. Meg fogsz lepődni, milyen hangos tud lenni. Két csatornával és effekt hurokkal rendelkezik, ami nem gyakori az ilyen méretű erősítőknél. Egy másik nagyszerű funkció a beépített Bluetooth-adapter, amelynek köszönhetően zeneszámokat játszhatsz le mobiltelefonodról vagy hasonló eszközödről a későbbi improvizáláshoz. A hátoldalon találsz egy fejhallgató kimenetet is, hogy zavartalanul játszhass éjszaka, vagy olyan helyeken, ahol egyébként zavarnád a környezetedet. Az erősítő tápellátásához hálózati adaptert biztosítunk. 

A Joyo banTamP Zombie II erősítő főbb jellemzői

  • 12AX7 ×1 cső az előerősítőben a kellemes meleg hangzásért
  • Meglepő 20W teljesítmény egy kompakt házban
  • A Joyo banTamP Zombie II tiszta csatornát és masszív metálos torzítást kínál
  • Effekt loop további érdekes effektek hozzáadásához
  • Bluetooth háttérzene lejátszásához és improvizáláshoz
  • Fejhallgató kimenet a csendes gyakorláshoz a környezet zavarása nélkül
  • Külön meghajtó mindkét csatornához
  • Csatornák váltása lábkapcsolókkal

Tiszta hangzás és masszív metálos torzítás

A Jackman modell az amerikai Hi-Gain gépek fergeteges tiszta hangzását és masszív metálos torzítását kínálja. Még kifejezőbb hangzást érhetsz el overdrive pedálok használatával, amelyeket ugyanúgy használhatsz, mint a hasonló típusú effekteket. Az erősítési érték precíz kezelésének köszönhetően még a rockerek is élvezni fogják az alacsonyabb beállításokat. Az előerősítőben lévő 12AX7 cső meleg hangzást garantál mind a tiszta, mind a torzított csatornákon. 


Paraméterek

Típus

Típus Hibrid

Rendeltetés

Rendeltetés Gitár

Jellemző

Teljesítmény 20 W
Csatornák száma 2
Impedancia 8 Ohm

Tulajdonságok

Tulajdonságok Effekt hurok, Torzítás (Gain)

Csatlakozás

Bemenetek száma 1
Interfész Footswitch bemenet, Erősített kimenet a külső hangszóró dobozon
Fejhallgató csatlakozó 6,3mm Jack

Méretek

Szélesség 163 mm
Mélység 140 mm
Magasság 110 mm
Tömeg 1,2 kg
Kód:  JOYO01r04
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  HN217156

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15