Oldal frissítése

JOYCARE JC-491

4,5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

JOYCARE JC-491

Megfelelő nedvességtartalom előnyös a szervezetre és a belső zárt terekre, ezért célszerű vásárolni egy párásító készüléket, amely gondoskodik mindenről. A JOYCARE JC-491párásító hatékony és energiatakarékos ultrahangos technológiát használ fel, amely átalakítja a vizet mikrocseppekké. Ezt azután gőz formájában a levegőbe fújja azt.

Legfontosabb jellemzői

  • Hatékony és energiatakarékos ultrahangos párásító
  • Víztartály térfogata 5,8 liter, amely hosszú, folyamatos működést biztosít
  • Teljesítmény szabályozás 4 szintre állítható
  • Beállítható gőzkibocsátás
  • Időzítő 2, 8 és 12 óra időtartamra állítható be
  • A zaj mindössze 35 decibel
  • Éjszakai fény a pihenést biztosítja és a piros LED kijelző kijelzi, ha üres a tartály, de ez esetén nem indul el a készülék
  • Automatikus kikapcsolás vízhiány esetén

Megkönnyebbülés gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt

A JC-491 párásító készülék mindig a megfelelő páratartalmat éri el otthonodban, és azonnali segítséget nyújt a felnőttek és gyermekek légzőrendszere számára. Ezért rendkívül alkalmas a gyerekszobákban való felhasználásra. Amellett, hogy az alapvető funkciókat a levegő nedvesítése közben elvégzi a készülék, viszont fel van szerelve egy ionizáló funkcióval is, amely segít tisztán tartani a levegőt. A készülék négy teljesítmény szintre állítható. Kiváló lehetőség, hogy az időzítő funkciót 2, 8 és 12 órára beállítsd és késleltetve indítsd el a készüléket, így a készülék akkor is működésbe léphet ha nem tartózkodsz otthonodban.

Tartály, amelynek kapacitása 5,8 liter

 
A párásító és éjszakai fénnyel rendelkezik, amely a pihenést biztosítja és a piros LED kijelző az üres tartályt jelzi. A tartály teljes kapacitás 5,8 liter, amely hosszú és zavartalan működését biztosít számodra. Működése teljesen biztonságos, köszönhetően felszín felett elhelyezett érzékelőnek. Amikor a tartály üres, a párásítás automatikusan megszűnik. Értékelni fogod továbbá a csendes működést, hiszen csak 35 decibel a készülék zajszintje.
 

Paraméterek

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel 32 W
Víztartály kapacitása 5,8 l

Párásító típusa

Párásító típusa Ultrahangos

Funkciók

Funkció Időzítő, Ionizáció

Szín

Szín Zöld

Méret

Mélység 150 mm
Szélesség 245 mm
Magasság 345 mm
Kód:  EOM130a
Termékszám:  8032953534914
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10