Oldal frissítése

Joma Dribbling 615 Fluor Royal Sala Naranja vel. 9.5

Kiegészítők a termékhez

Joma Dribbling 615 Fluor Royal Sala Naranja vel. 9.5

Sport házicipőnek Joma Dribbling 615 Fluor Royal Sala Naranja beltéri sport, mint a röplabda, kézilabda, jégkorong és a squash, mind a profi játékosok és az alkalmi sportolók, akik szeretik a téli szabadidejében zasportují. Cipő excel kiváló minőségű bőr, az első osztályú kivitelezés és színes kortárs design.Dribbling Model 615 Fluor Royal úgy tervezték, hogy megfeleljen az igényeinek a játékosok. Cipő miatt nagyon lélegző nylon konstrukció, biztosítja a szükséges támogatást és láb stabilitását. 

A fő előnyök

  • beltéri cipő alkalmas professzionális sportolók
  • Kiváló minőségű bőr és az első osztályú kezelés
  • Modern design élénk színek
  • légáteresztő, köszönhetően a nylon építési
  • Megerősített gumi toe
  • Speciális gumi talp kopásálló

Kényelmes beltéri cipő

A nagy előnye van erősítve gumiheggyel amely védi a lábat, és csökkenti a cipőben.Különleges gumitalp DIN-70 rendkívül kopásálló, nem hagy csíkot a padlón a hallban, és ugyanakkor tökéletesen tapad a felületre. Szivárogtató sport cipő nagyon kényelmes viselet, elég rugalmasak lábak és kiválóan illeszkedik a tökéletes vágás. Vedd meg ezt a kiváló beltéri cipő, amelyben elkényezteti.

Kód:  SPT6734

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20