Oldal frissítése

Joma Dribbling 615 Fluor Royal Sala Naranja vel. 12

Kiegészítők a termékhez

Joma Dribbling 615 Fluor Royal Sala Naranja vel. 12

Bőr házicipőnek szivárogtató 615 márka Joma 12-es méretű sport, amit a maximális kényelmet és a megerősített gumi toe tökéletesen védi a lábát. Extra lehké flexibilní boty jsou opatřeny odolnou nebarvící podrážkou vhodnou do tělocvičen, která vám umožní věnovat se naplno futsalu a dalším oblíbeným halovým sportům. Határozottan nem fog csalódást okozni, még a profi játékosok és inspirálja minőségű design és a modern design.

legfontosabb jellemzői

  • Kényelmes és rugalmas sálovky
  • Egyetlen kopásálló
  • Kiváló minőségű bőr
  • Megerősített gumi toe
  • modern design
  • UK 12-es méretű

Emlékezz karbantartás

Rendszeres gondozás jelentősen meghosszabbítja az életet a cipő, és tartsa a funkcionalitást. Egy fárasztó sportcipő fontos, hogy alaposan száraz, de kerüljük a közvetlen napfényt vagy fűtés - forró levegő károsíthatja az anyagot. Minden bőr cipő továbbá részesülhetnek megfelelő impregnáló és kenés krém.

Kód:  SPT6655
Termékszám:  9996003453398

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20