Oldal frissítése

Joma Dribbling 610 néger Fuchsia Sala vel. 9.5

Kiegészítők a termékhez

Joma Dribbling 610 néger Fuchsia Sala vel. 9.5

Sport házicipőnek Joma Dribbling 610 néger Fuchsia Sala beltéri sport, mint a röplabda, squash, kézilabda és jégkorong, mind a profi játékosok és az alkalmi sportolók, akik szeretik a téli szabadidejében zasportují. Cipő áll ki az első osztályú kivitelezés, kiváló minőségű és modern design, fekete és rózsaszín. Anyaguk kiváló minőségű anyagból Fibertec, amely ultra-könnyű és nagyon tartós. D ue nylon építési nagyon lélegző cipő, láb biztosítja a szükséges támogatást és stabilitást. 

A fő előnyök

  • beltéri cipő alkalmas professzionális sportolók
  • Kiváló minőségű és első osztályú kezelés
  • Modern design, fekete és rózsaszín színekben
  • Kiváló minőségű anyagból Fibertec
  • légáteresztő, köszönhetően a nylon építési
  • Speciális gumi talp kopásálló

Kényelmes beltéri cipő

A nagy előnye, peciální gumitalp, amely rendkívül kopásálló, nem hagy csíkot a padlón a hallban, és ugyanakkor tökéletesen tapad a felületre. Sportcipő szivárogtató 610 néger fukszia nagyon kényelmes viselet, és elég rugalmasak ahhoz, hogy gyalog tökéletesen ül köszönhetően tökéletes vágás. Vedd meg ezt a kiváló beltéri cipő, amelyben elkényezteti.

Kód:  SPT6730

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10